Moda
Florence Pugh

Florence Pugh u prozirnom outfitu i bez grudnjaka podsjetila nas je na trend koji zvijezdama nije stran

  • Nošenje outfita bez grudnjaka oduvijek je posebna statement modna kombinacija zbog koje se zvijezde često nađu u središtu rasprava
  • Posljednja u nizu je glumica Florence Pugh, koja je nedavno nosila dvije Valentino kreacije bez grudnjaka
  • No, ona naravno nije prva slavna žena koja se odlučila na ovakve izazovne outfite, neke zvijezde koje ovakav look nositi i u svakodnevnim outfitima, ne samo na crvenom tepihu

Glumica Florence Pugh na Valentino večeri nakon revije modnog brenda na Tjednu mode u Parizu pojavila se u svjetlucavom kompletu kratkog topića i maksi suknje. Glamurozni i seksi outfit Florence je savršeno pristajao, a ispod prozirnog kratkog topića dugih rukava koji je bio pričvršćen samo jednim gumbom, Florence nije nosila grudnjak.

Predivan prozirni materijal u nude boji bio je ukrašen sitnim svjetlucavim ukrasima u tamnijoj, smeđe-brončanoj nijansi, koji su bili izvezeni u cvjetnim uzorcima po cijelom kompletu. Ispod suknje Florence je nosila donje rublje u nude boji te je cijeli outfit, za koji je zaslužna celebrity stilistica Rebecca Corbin-Murray, upotpunila zlatnim sandalama na vezanje. Od modnih dodataka, Florence je nosila malu bijelu Valentino One Stud torbicu, zlatnu ogrlicu s visećim privjeskom te dijamantne naušnice.

No, ovo nije prvi put da je Florence odabrala nositi outfit s potpisom Valentina bez grudnjaka jer je i u srpnju, na haute couture reviji ovog brenda nosila glamuroznu haljinu od tila u vibrantnoj ružičastoj boji, a zbog odabira ove haljine naišla je i na brojne kritike, na koje je spremno odgovorila: "Ovo nije prvi, a sigurno neće biti ni zadnji put da će žena slušati što nije u redu s njenim tijelom od skupine stranaca, a ono što je zabrinjavajuće je koliko neki od vas muškaraca možete biti vulgarni", napisala je između ostalog Pugh u objavi na Instagramu.

Florence je još samo jedna od holivudskih zvijezda koje su odlučile preskočiti nošenje grudnjaka u modnim kombinacijama, u koje se oni jednostavno nisu uklapali. Brojne slavne dame, poput Belle Hadid, Emily Ratajkowski i Kendall Jenner također su velike ljubiteljice ovog trenda, a u nastavku smo izdvojili neke od njihovih najboljih modnih kombinacija!

Bella Hadid

Poznati top model osim na modnoj pisti te u pojavljivanjima na crvenom tepihu, outfite bez grudnjaka voli nositi i u privatnom životu, kao što možemo vidjeti u ovom jednostavnom all black looku nadahnutom modom 90-ih koji je Bella nosila nedavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kendall Jenner

I pripadnice obitelji Kardashian-Jenner poklonice su lookova bez grudnjaka, a model među njima, Kendall Jenner, također se često odvaži na takve modne kombinacije, posebno ljeti, kao što je to bio slučaj s ovom haljinom u efektnoj zelenoj boji prošlog ljeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Emily Ratajkowski

Još jedna manekenka na popisu u svojim outfitima također često odbaci grudnjake, a ovu casual kombinaciju kratke crne haljine na vezanje oko vrata s tenisicama, Emily je nosila prije nekoliko tjedana u Parizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Možda vas zanima Nasmijana prolaznica iz Zagreba crni je outfit začinila Balenciaginom torbicom u žarkoj boji Rubrika Moda Moda

Emily Ratajkowski i za ovogodišnju Met Galu također je odabrala outfit ispod kojeg nije nosila grudnjak te zasjala u vintage Versace kreaciji iz 1992.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Kaia Gerber

U svjetlucavoj Alexander McQueen haljini s mnoštvom sjajnih kristalića, prorezima te prozirnim donjim dijelom, Kaia Gerber zablistala je na ovogodišnjoj Met Gali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Ciara

Na MTV Video Music Awards dodjeli nagrada 2021., pjevačica Ciara pojavila se u potpuno prozirnoj čipkastoj haljini s potpisom Toma Forda ispod koje nije nosila grudnjak, budući da je haljina imala prorez i na dekolteu.

Ciara | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Ciara

Megan Fox

Glumica je privlačila brojne poglede u potpuno prozirnoj Mugler midi haljini sa suptilnim svjetlucavim vezom, ispod koje je nosila jednako ukrašene tange na dodjeli MTV Video Music Awards dodjeli nagrada 2021., a outfit je upotpunila nude štiklama i wet hair frizurom.

Megan Fox | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Megan Fox

Zoë Kravitz 

Na Met Gali 2021., glumica Zoë Kravitz zablistala je u za nju po mjeri rađenoj Yves Saint Laurent haljini koja je bila potpuno prozirna te dizajnirana poput mreže, a gornji je dio bio u obliku trokutića s naramenicama oko vrata.

Zoë Kravitz | Autor: Pixsell/ABACA Pixsell/ABACA Zoë Kravitz

Možda vas zanima Branka Krstulović nosi zanimljivu košulju s uzorkom lanaca, pronašle smo komade u sličnom printu Rubrika Moda Moda

 

Photo: Zabulon Laurent/ABACA/ABACA / Pixsell

Komentari 0