Moda

Branka Krstulović nosi zanimljivu košulju s uzorkom lanaca, pronašle smo komade u sličnom printu

  • U Kaptol Boutique Cinema održana je predivna filmska večer koju nisu propustili ni brojni poznati
  • Na pretpremijernoj projekciji filma 'Dobra kuća' pojavila se i Branka Krstulović, koja je odabrala jednostavnu, no zanimljivu modnu kombinaciju
  • Posebno nam se svidjela njena košulja s uzorkom lanaca, a pronašle smo i slične modele iz high street kolekcija

Sinoć je započela nova sezona CineStarovog specijalnog programa 'Cinema Book club' i to s pretpremijernom projekcijom filma 'Dobra kuća' u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver. Kaptol Boutique Cinema tako je sinoć okupio brojne ljubitelje knjiga i filmova, a prigodu da uživaju u predivnoj filmskoj večeri nisu propustili ni: Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Borna Kotromanić, Daniela Trbović i Dalibor Petko.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Branka Krstulović

Branka Krstulović zasjala je u trendi kombinaciji na kojoj se posebno isticala tamnozelena svilenkasta košulja sa uzorkom zlatnih i smeđih lanaca. Upečatljiv uzorak na košulji kombinirala je s crnom midi suknjom i crnim čizmama, a monotoniju tamnih boja razbila je crvenom ručnom torbom. Branka Krstulović uz ovu je kombinaciju nosila minimalan make up te kosu raspuštenu u blage valove.

Jennifer Lopez Možda vas zanima JLo nas je oduševila elegantnim bijelim Fendi odijelom, pronašle smo slične high street verzije! Rubrika Moda Moda

košulja s lancima | Autor: Cropp Cropp Cropp, haljina s uzorkom lanaca, (89,00 kn)

Uzorak lanaca već je nekoliko sezona postojan u kolekcijama high street modnih brendova, a najčešće krasi košulje i haljine. U trenutnim jesenskim kolekcijama pronašle smo zanimljive haljine i košulje ukrašene uzorkom zlatnih lanaca.

košulja s lancima | Autor: Zara Zara Zara, košulja haljina s uzorkom lanaca, (399,90 kn); košulja s uzorkom lanaca, (119,90 kn)

Fluidni kroj i lepršavi, lagani materijali krase većinu modela ovakvih košulja i haljina koje svakoj modnoj kombinaciji daju dašak elegancije, a može se uklopiti u razne outfite te nositi za razne prigode, od casual, uz traperice, do svečanijih, uz midi suknje.

košulja s lancima | Autor: Mohito Mohito Mohito, košulja s uzorkom lanaca, (79,00 kn)

Stil Francuskinja Možda vas zanima 10 savršenih jesenskih outfita koje bez pardona možemo ukrasti od Francuskinja Rubrika Moda Moda
Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Komentari 0