Moda
Jennifer Lopez

JLo nas je oduševila elegantnim bijelim Fendi odijelom, pronašle smo slične high street verzije!

  • Trodijelno bijelo odijelo sinonim je elegantnog i klasičnog looka, a prsluk omogućuje da ne nosimo košulju - seksepilno na suptilan način
  • Uz neizbježno crno, bijelo odijelo svakako ima svoje prednosti kod odabira looka koji može biti i poslovan
  • Predivno stilizirano bijelo odijelo marke Fendi nosi i Jennifer Lopez

JLo uvijek oduševi svojim modnim izdanjima, a nakon nekoliko vjenčanih haljina, u kojima je vjerojatno cijelu večer izgovarala "da" Benu Afflecku, nastavlja u istom tonu boja. Za gostovanje u showu 'Today show' kako bi razgovarala o Raising Latina Voices eventu, odabrala je elegantno bijelo odijelo marke Fendi koje nas je oduševilo svojom posebnošću i ženstvenošću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

53-godišnja latino diva na svojem je Instagramu podijelila fotografije predivnog outfita, trodijelnog odijela s neočekivanim dodatkom, naime, prsluk koji je nosila ispod kraćeg sakoa prekrivao je samo prednju stranu, dok su leđa otvorena, što je doista poseban dizajn. Prsluk je bio pričvršćen u struku tankim remenom s logom brenda te skrenuo pozornost na taj dio njenog tijela i otkrio i rebra. Predivno Fendi odijelo krase i svileni reveri na sakou u istoj nijansi.

Možda vas zanima Manikura kakvu je imala JLo na vjenčanju vjerojatno će postati veliki trend Rubrika Beauty Beauty

Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je i prepoznatljivim beauty lookom, visokom zalizanom punđicom s razbarušenim pramenovima te jednostavnim klasičnim makeupom u smeđim i nude nijansama. Uz odijelo je nosila i predivne zlatne Tiffany viseće naušnice te bijelu kožnu torbicu brenda Charles Keith te visoke bijele platforme koje su virile ispod hlača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariel Haenn (@marielhaenn)

Torbice zanimljivog ovalnog oblika trenutno su u središtu popularnosti pa tako osim nezaobilazne Mini Jodie Bottege Venete, sličan zaobljeni oblik poput modela Charlesa Keitha, nedavno je nosila i Severina i to model disc 30 brenda Boyy.

Odijela su već godinama odličan način da se spoje elegantan i poslovan look primjeren za brojne prigode. Više nisu krutih krojeva, već više fluidnih linija koje naglašavaju žensku figuru i eleganciju cijele modne kombinacije. Odijela u boji također su trenutno vrlo popularna, no all white everything look svakako je bezvremenska modna kombinacija koja će uvijek biti elegantan i nepogrešiv izbor!

bijela odijela | Autor: Mango/Zara Mango/Zara bijela odijela

S lijeva na desno: Mango, sako 449,90 kn, hlače 249,90 kn; Zara, sako 499,90 kn, hlače 279,90 kn

U kolekcijama high street brendova pronašle smo slične modele odijela u bijelim nijansama u kojima ćemo se za tren osjećati baš poput JLo!

bijela odijela | Autor: Zara/Massimo Dutti Zara/Massimo Dutti bijela odijela

S lijeva na desno: Zara, sako 349,90 kn, hlače 229,90 kn; Massimo Dutti, sako 1399 kn, hlače 649 kn

Jennifer Lopez Možda vas zanima Nježno i romantično: Jennifer Lopez u modnom izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: instagram @jlo

Komentari 0