Moda
Mini Jodie torbica Bottega Veneta

Pletena kožna torbica iz Massima Duttija siluetom podsjeća na Mini Jodie Bottege Venete

  • Jesenske kolekcije modnih dodataka stigle su u trgovine, a nas su privukli elegantni modeli torbica iz Massima Duttija
  • Među predivnim modelima za svaku priliku, posebno se ističe mini torbica od isprepletene kože
  • Dolazi u tri prave jesenske nijanse i ne možemo se odlučiti koja je ljepša!

Massimo Dutti jesenska kolekcija prepuna je odličnih komada, a nama se posebno sviđaju modni dodaci, točnije torbice raznih modela i veličina od prave kože.

Kod brenda Massimo Dutti uvijek možemo računati na eleganciju i bezvremensku notu njihovih modela torbica, a među novitetima pronašli smo i preslatku mini torbicu koja nas je izgledom podsjetila ultra popularan model Mini Jodie brenda Bottega Veneta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA SEAH (@kayla_seah)

Isprepleteni kožni mini model torbice za nošenje preko ramena iz Massimo Duttija svojom formom i oblikom dosta sliči modelu Mini Jodie, uz neke razlike. Torbica iz Massima Duttija dolazi u tri nijanse, vibrantnoj narančastoj, elegantnoj bordo te klasičnoj crnoj, a na stranici brenda dostupna je po cijeni od 949 kuna.

Massimo Dutti torbica | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Massimo Dutti torbica

remenje Možda vas zanima Luksuzna zlatna kopča glavni je detalj na remenima ove jeseni! Još ako je prepoznatljiv logo... Rubrika Moda Moda

Torbica iz Massimo Duttija slične je siluete kao i Mini Jodie te je ovalnog, ali plosnatijeg oblika od dizajnerske torbice, a ima i tanji remen za nošenje preko ramena. Podesivi remen omogućuje i više načina nošenja torbice, a torbica je izrađena od ovčje kože.

Mini torbica u bilo kojoj od tri dostupne nijanse odlično će se uklopiti i u dnevne outfite uz traperice i sako ili baloner, kao i u elegantnije, večernje!

Photo: net-a-porter.com

Komentari 0