Moda
Jennifer Lopez

Kao princeza iz bajke: Sve haljine koje je Jennifer Lopez nosila na subotnjem vjenčanju

  • Nakon prvog vjenčanja u Las Vegasu i dvije predivne vjenčanice koje je nosila, Jennifer Lopez polako otkriva i što je nosila na vjenčanju s Benom Affleckom u Georgiji
  • Uz predivan make up look, Jennifer je na vjenčanju nosila nekoliko haljina i različitih frizura
  • Dizajne svih njenih vjenčanih haljina potpisuje Ralph Lauren

Latino diva na svoj dan vjenčanja zablistala je u nekoliko vjenčanih lookova. Na svojem Instagram profilu podijelila je fotografiju ispod prozirnog vela, gdje se nazire njen predivan vjenčani make up look. Naglašene oči i svjetlucavo sjenilo prodire kroz veo, jednako kao i njen zaštitni znak, sjajna nude boja usana.

Uz to, po društvenim mrežama već su počele kružiti i fotografije vjenčanih haljina koje je nosila na svojem vjenčanju proteklog vikenda u Georgiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sva tri vjenčana looka koje je JLo nosila na svojem vjenčanju potpisuje slavni dizajner Ralph Lauren.

Tri predivne vjenčanice Jennifer Lopez

Prva vjenčanica je kratkih lepršavih rukava s podignutim ovratnikom. Haljina, kao i sve ostale, savršeno prati liniju tijela slavne pjevačice, a od bedara se u ženstvenim volanima širi te završava s dugačkim šlepom. Za ovaj vjenčani look Jennifer je nosila i veo od tila te frizuru skupljenu u elegantnu punđu. Na drugim fotografijama može se vidjeti i s raspuštenom, savršeno feniranom kosom s mekim završecima.

Na svim fotografijama Jennifer nosi predivan elegantan nakit ukrašen biserima i dijamantima.

Druga haljina u kojoj su osvanule fotografije Jennifer Lopez posebna je po tisućama sitnih bisera i perlica koje ju krase. Uska haljina također prati Jenniferinu vitku figuru, a na gornjem dijelu biserne niti prekrivaju ramena i vrat poput ogrlice. Uz ovu haljinu Jennifer je nosila i sandale ukrašene biserima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Over The Moon (@overthemoon)

Treći look vidljiv na fotografijama je uska satenska haljina otvorenih leđa koja prekriva til, dok je izrez na dekolteu ukrašen mnoštvom svjetlucavih kristalića. Haljina je bez rukava te je zatvorena oko vrata, a taj je dio jednako ukrašen kristalićima. Za ovaj look Jennifer je također nosila veo, no koji nije pušten da pada niz leđa, već je pričvršćen na vrata te formira oblik prozirne kapuljače.

JLo u Valentino platformama Možda vas zanima Uz profinjenu haljinu JLo nosi Valentino hit platforme (sa šljokicama!), popularne i u Hrvatskoj Rubrika Moda Moda

Jennifer Lopez oduševila je i lookovima s vjenčanja u Las Vegasu

Ova tri looka svakako ne iznenađuju nakon što je JLo sve već oduševila sa svoje prve dvije vjenčanice koje je nosila u Las Vegasu.

Za posebnu prigodu, glumica je nosila zadivljujuću haljinu Zuhaira Murada koja je doista učinila trenutak još posebnijim, ali i još jednu haljinu iz starog filma.

Glumica i pjevačica je odlučila imati "nešto staro i posuđeno" pa je nosila  haljinu iz jednog "starog filma". “Imam ovu haljinu toliko godina i samo sam je čuvala, čuvala, čuvala, a sada je nosim na dan svog vjenčanja”, otkrila je Lopez dok je pokazivala klasičnu haljinu u emotivnoj snimci koju je podijelio njezin frizer Chris Appleton.

Za posebnu prigodu, glumica je nosila još jednu prekrasnu haljinu dizajnera Zuhaira Murada iz njegove vjenčane kolekcije za proljeće 2023.

Vjenčanica ima dekolte s otvorenim ramenima, duge čipkaste rukave i korzet te se elegantno ulijeva u šlep s ribljim repom, a nadopunjena je pripadajućim velom s čipkastim rubom. 

 | Autor: Zuhair Murad Zuhair Murad Haljina koju je nosila Lopez iz Muradove kolekcije za proljeće 2023.

Jennifer je u emotivnoj objavi napisala:  'Dakle, s najboljim svjedocima koje možete zamisliti, haljinom iz starog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Imali su čak i Bluetooth za (kratki) marš niz prolaz. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili... Najbolja noć u našim životima."

Možda vas zanima Od filmova do stvarnog života: sve vjenčanice Jennifer Lopez Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @jlo

Komentari 0