Stars

Od filmova do stvarnog života: sve vjenčanice Jennifer Lopez

  • Jennifer Lopez je u životu nosila podosta vjenčanica - što u privatnom životu, što na filmu
  • Poznata glumica i pjevačica udavala se 4 puta, a na nedavnom vjenčanju s Benom Affleckom nosila je čak dvije vjenčanice
  • Prisjetili smo se svih vjenčanja i vjenčanica lijepe zvijezde - na filmu i u stvarnom životu

Jennifer Lopez nisu strane ni vjenčanice ni zaručničko prstenje. Glumica, pjevačica, plesačica i poslovna žena bila je zaručena pet puta, a uključujući posljednje vjenčanje za Bena Afflecka, udavala se četiri puta. Osim bogatog iskustva s vjenčanjima u privatnom životu, Jennifer je pokoju vjenčanicu nosila i u svome poslovnom životu, to jest u filmovima. U čast najvrjednije žene u show businessu, osvrćemo se na sva četiri vjenčanja i vjenčanice samoproglašene ovisnice o ljubavi, kao i na njena filmska vjenčanja.

Možda vas zanima Jennifer Lopez udala se za Bena Afflecka u ove dvije vjenčanice, koja je ljepša? Rubrika Stars Stars

Vjenčanice Jennifer Lopez u stvarnom životu

Jennifer Lopez se udala za svog prvog supruga Kubanca Ojanija Nou 1997. godine. Kada su se upoznali, Ojani je radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan, a samo nakon nekoliko mjeseci veze stali su pred oltar. Za svoje prvo vjenčanje, pjevačica je nosila čipkastu haljinu i cvijeće. Par je bio zajedno nešto više od godinu dana, da bi se konačno razveli u siječnju 1998. nakon što je njezina karijera uzela zamaha.

Godinama kasnije Jennifer se udala za plesača i glumca Crisa Judda s kojim je brak potrajao još manje od godinu dana, od 2001. do 2002. Par se razišao, a upravo je Ben Affleck smatran jednim od glavnih razloga jer je s njim vrlo brzo stupila u vezu i zaručila se. Međutim, vjenčanje popularno zvanog para Bennifer otkazano je nekoliko dana prije same ceremonije.
Na vjenčanju s glumcem Crisom Juddom nosila je bijelu, čipkastu haljinu s dubokim dekolteom i dugačkim velom. 

Nakon prekida s Benom Affleckom, Lopez se udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je, navodno, bila u vezi i krajem 90-ih godina. Par je bio u braku 7 godina, od lipnja 2004. do srpnja 2011., a zajedno imaju blizance. Jennifer se udala za Anthonya pet mjeseci nakon rastanka s Affleckom. Nažalost, fotografiju vjenčanice s njihova vjenčanja nemamo.  

Vjenčanice na crvenom tepihu: 11 slavnih dama koje su odlučile da vjenčanice nisu samo za vjenčanje!

Nakon najdugovječnije veze i braka popularne pjevačice, sljedeći ozbiljni odabranik Jennifer Lopez bio je profesionalni igrač bejzbola Alex Rodrigez.  Par je 10. ožujka 2019. na Instagramu objavio vijest o zarukama, a planirali su se vjenčati tijekom ljeta 2020. Vjenčanje su dvaput odgodili zbog pandemije prije nego što su cijelu stvar otkazali.

U svibnju prošle godine počele su kružiti glasine o pomirenju nekadašnjeg slavnog para Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Potvrda ove vijesti doslovno je "srušila internet" oduševljenim reakcijama nostalgičnih fanova, uključujući poznatu glumicu Jennifer Lawrence. 

Pola godine kasnije Jennifer je objavila vijest o zarukama, a jučer je u svome newsletteru s fanovima podijelila intimne trenutke vjenčanja u Las Vegasu koje se dogodilo prošle subote. Jennifer je na vjenčanju nosila čak dvije vjenčanice, jednu dizajnera Zuhaira Murada iz njegove vjenčane kolekcije za proljeće 2023., a drugu iz, kako je napisala, "jednog starog filma".

Jennifer Lopez u vjenčanici | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Jennifer u jednoj od vjenčanica na svom nedavnom vjenčanju za Bena Afflecka

Filmovi Jennifer Lopez u kojima je nosila vjenčanicu

A osim na vjenčanjima u stvarnom životu, Jennifer Lopez je imala prilike nositi vjenčanice i u raznim filmovima u kojima je glumila. U legendarnoj romantičnoj komediji iz 2001., The Wedding Planner, lijepa Jennifer je nosila jednostavnu vjenčanicu s otvorenim ramenima, podignutom kosom u pundžu i decentnim nakitom.

 | Autor: Screenshot Screenshot Jennifer Lopez u filmu The Wedding Planner

Njezina vjenčanica u još jednoj hit romantičnoj komediji "Monster-in-Law" (2005.) oduzima dah.

 | Autor: Screenshot Screenshot Jennifer Lopez u filmu Mother in Law s Jane Fonda

U filmu "El Cantante" (2007.) u kojem je glumila sa suprugom Marcom Anthonyjem Jennifer je predstavila još jednu kultnu vjenčanicu.

 | Autor: Screenshot Screenshot Film El Cantante 2006.

Za mnoge najljepša, a svakako najekstravagantnija vjenčanica (i u filmskom i privatnom životu) je ona iz komedije "Marry Me" koja je u kinima igrala početkom ove godine.

 | Autor: Instagram @marrymemovie Instagram @marrymemovie Jennifer u filmu Marry Me iz 2022.

Koja je tebi najljepša vjenčanica Jennifer Lopez?

 

Photo: Instagram @marrymemovie

Komentari 0