Stars

Jennifer Lawrence prekinula je intervju kako bi otkrila "breaking news" o Jennifer Lopez i Benu Afflecku

  • Jennifer Lawrence nije mogla suspregnuti uzbuđenje kad je čula da su se Jennifer Lopez i Ben Affleck bili zajedno u Montani ranije ovog mjeseca
  • Prekinula je razgovor u svom nedavnom pojavljivanju u podcastu The Bitch Bible uzviknuvši: "Nevjerojatne vijesti, oni su zajedno"
  • Glumica je bila oduševljena činjenicom da je par zajedno otišao na odmor

Jennifer Lawrence nije mogla suspregnuti uzbuđenje kad je čula vijest o tome da su se Jennifer Lopez i Ben Affleck bili zajedno u Montani ranije ovog mjeseca. Glumica je objavila vijest tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu Jackie Schimmel, The Bitch Bible.

Dobitnica Oscara (30) pročitala je vijest da se bivši par okupio za bijeg u Montani te prekinula razgovor uzviknuvši: "Prijelomna vijest! Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su zajedno. Oni su u Montani. Skupa na odmoru, upravo sada." Potom je rekla: "Tako sam uzbuđena!" Jennifer Lawrence očito nije mogla obuzdati uzbuđenje zbog ponovnog druženja Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

 

 

J.Lo i Ben Affleck obnovili romansu na tajnom putovanju, Alex Rodriguez šokiran ovim potezom

Razgovor se razvio u smjeru komentiranja starog zaručničkog prstena koji je J.Lo dobila od Afflecka, kada ju je zaprosio 2002. Prsten je, kaže Lawrence, bio zapanjujući dijamant od 6,1 karatno-ružičasto-dijamantnog materijala vrijedan 1,2 milijuna dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

U ponedjeljak je par primijećen kako se skupa vozi automobilu, a Jennifer je bila na suvozačevom sjedalu. Ubrzo nakon toga, njih dvoje su privatnim avionom odletjeli u Montanu, jer Ben navodno posjeduje imanje u tom području.

 | Autor: shutterstock shutterstock Ben Affleck i Jennifer Lopez 2003.

Prema E! magazinu, njih dvoje tamo su odmarali nekoliko dana nakon što su napustili koncert Vax Livea u Los Angelesu.
Izvor je rekao kako se Lopez "super provela s Benom" u Montani, dodajući: "Sretna je s njim i uživa u druženju s njim."

Ben Affleck i Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer zapalila fanove nakon vikenda s Benom Affleckom: ''Doslovno nešto najseksi što sam ikad vidjela!'' Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Jennifer je provela nekoliko dana s Benom izvan grada. Imaju snažnu vezu. Sve je bilo brzo i intenzivno, ali Jennifer je sretna", rekao je izvor o paru koji je kasnije primijećen kako se vraća u Los Angeles u privatnom mlažnjaku. TMZ je ranije izvijestio da je Affleck pjevačici slao e-poruke još u veljači, kad je snimala svoj nadolazeći komični film u Dominikanskoj Republici. E-mailovi očito nisu bili samo prijateljski, već su očito bili ispunjeni čežnjom za Jennifer.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ben Affleck i Jennifer Lopez 2003.

Možda vas zanima Jennifer Lopez podijelila je obiteljsku fotografiju s kćeri Emme i mamom Guadalupe - koliko ti sliče? Rubrika Stars Stars

Te vijesti dolaze samo nekoliko tjedana nakon što su J.Lo i njezin bivši zaručnik Alex Rodriquez prekinuli u travnju."Alex je šokiran da je J. Lo krenula dalje", rekao je izvor. "Uistinu je mislio da će to uspjeti i ponovno povezati." "Kontaktirao je Jennifer pokušavajući se sastati s njom, a ona je bila vrlo kratka s njim", dodao je izvor. No, izgleda da su Lawrence, a i mnogi obožavatelji, sretni što J. Lo provodi vrijeme s Affleckom. Tko zna kamo će odvesti njihovo druženje.

Photo: shutterstock

Komentari 0