Stars

Jennifer Lopez podijelila je obiteljsku fotografiju s kćeri Emme i mamom Guadalupe - koliko ti sliče?

  • Sada znamo od koga je Jennifer Lopez naslijedila ljepotu i kako i u 50-tima izgleda tako mladoliko
  • Poziravši s mamom te kćeri Emme otkrila je kako se dobar izgled u njezinoj obitelji prenosi s generacije na generaciju
  • Obožavatelji su ostali zapanjeni ljepotom te su redali pohvale za izgled "tri kraljice"

Dobri geni nasljedni su u obitelji Jennifer Lopez. Pjevačica je na Instagramu podijelila novu obiteljsku fotografiju na kojoj se nalaze njezina 13-godišnja kći Emme i njezina majka Guadalupe Rodriguez. Na fotografiji sve tri žene poziraju zajedno, pokazujući nam svoje bočne profile i svoju blistavu kožu. "Od 7 do 77 godine", napisala je pjevačica osvrnuvši se na svoj brend JLo Beauty, koji je uz dobre gene, zaslužan za ovakav sjaj na koži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Od lansiranja u siječnju, Jennifer marljivo i mudro radi na promociji svoje linije za njegu kože nazvanom JLO Glow koja obećava koži dati prepoznatljiv sjaj. 

Možda vas zanima Jennifer Lopez i Alex Rodriguez su se pomirili? Izašli su na večeru na mjesto prvog dejta Rubrika Stars Stars

"MamaGlowsBest", napisala je Lopez uz fotografiju prije nego što je označila proizvode odgovorne za njezin sjaj s potpisom - sve iz JLo Beauty, naravno. "IGotItFromMyMama", dodala je uz hešteg predivna Jennifer. A pjevačica je u videu bez šminke u kojem koristi masku za lice iz linije JLo Beauty, pokazala je kako joj koža doista sjaji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Frizer Jennifer Lopez i Kim Kardashian pokazao kako napraviti zavjesa šiške, bi li se usudila pokušati?

Pjevačicini pratitelji bili su zapanjeni ljepotom na fotografiji: "Tri generacije bezgranične ljepote," napisao je jedan obožavatelj, dok ih je druga komentatorica nazvala "trima kraljicama u jednom postu".

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez izabrala 'osvetničku haljinu' kojom je pomutila razum fanovima: ''Pojedi se, Alex!'' Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je ponosno pokazala svoju kćer - i njezinog brata blizanca, Maxa Muñiza još u veljači ove godine kada je povodom njihovog trinaestog rođendana objavila emotivni video sa svojim "kokosima" (kako ih ona od milja naziva). "Moje lijepe bebe danas su tinejdžeri! OMG !! Ne mogu vjerovati da je prošlo 13 godina otkako sam ih usred snježne oluje nosila kući na rukama. Iz te mećave izašla su dva savršena kokosova oraha koja su preuredila moj život i naučila me pravom značenju ljubavi ", napisala je tada Lopez.

Photo: Instagram@jlo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jadna kći kako je neugledna....