Beauty
Kim Kardashian nosi zavjesa šiške

Frizer Jennifer Lopez i Kim Kardashian pokazao kako napraviti zavjesa šiške, bi li se usudila pokušati?

  • Kažu se da bi svaka žena trebala napraviti šiške barem jednom u životu
  • Mnoge su na takvu odluku inspirirale zavjesa šiške koji garantiraju seksi i opušten look - vrlo zahvalan za nošenje
  • Za one najhrabrije, slavni frizer Chris Appleton sada je i preko video tutorijala objasnio i kako ih napraviti kod kuće… 

Zavjesa šiške pod svjetlo reflektora ponovo stavljaju slojevite i seksi frizure koje smo već mogli vidjeti na nekim poznatim damama, a predstavljaju i sjajan izbor za proljeće. Odlično ih je u nekoliko navrata nosila i Jennifer Lopez, a za njih je, naravno, zaslužan njezin stilist za kosu Chris Appleton. Frizer slavnih u čiju se klijentelu ubrajaju Kim Kardashian i Dua Lipa na svom Instagram profilu za sve hrabre napravio je i kratki tutorial – kako odrezati zavjesa šiške. Ako si dovoljno hrabra, uzmi škarice u ruke i pomno pogledaj Chrisov Instagram video. 

Možda vas zanima Ovo smo čekale! Frizer slavnih Chris Appleton pokazao kako do frizure inispirirane lookom slavne J.Lo Rubrika Beauty Beauty

Prema Chrisovim uputama, odredi sekciju kose od koje ćeš napraviti šiške i to u obliku trokuta, zatim je razdijeli po sredini. Svaku polovicu šišaj od jagodičnih kostiju do vilice izbjegavajući tupi rez.

‘’Zavjesa šiške moraju odavati dojam mekoće i slojevitosti’’, napomenuo je slavni frizer. 

Frizer Jennifer Lopez objavio fotku pjevačice: Sačuvajte je kao inspiraciju za hit ljetnu frizuru 2021.

Za glamurozni i seksi dojam nanesi sredstvo za volumen kose a zatim šiške osuši fenom u smjeru zatiljaka. Naknadno volumen možeš postići uz pomoć blagih valova.

‘’Zbog tebe postupak djeluje tako lagano’’, ‘’Savršeno’’, ‘’Prekrasno’’, ‘’Pokušat ću ovo napraviti kod kuće’’, ‘’Havala na uputama, toliko su korisne da ću šiške moći napraviti i sama’’, ‘’Tvoj rad je nevjerojatan’’, mnoge pratiteljice su se oduševile Chrisovom video tutorijalom. 

Frizer Jennifer Lopez otkriva koji je trenutno glavni trend kada je kosa u pitanju. Mi smo oduševljeni

Ovaj zadatak možeš povjeriti i prijateljici ako samaraš da ima spretne ruke, a naravno najsigurnija opcija je odlazak frizeru. No, ako i pogriješiš u vlastitim pokušajima pred ogledalom, nije ni važno. Kosa raste, a  uvijek možeš naknadno rezervirati termin u omiljenom frizerskom salonu. Samo opušteno!

 

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0