Beauty

Frizer Jennifer Lopez objavio fotku pjevačice: Sačuvajte je kao inspiraciju za hit ljetnu frizuru 2021.

  • Kad kreatori trendova imaju nešto za reći, naravno, mi osluhujemo!
  • Frizer slavnih Chris Appleton tako je na svojoj zvjezdanoj klijentici Jennifer Lopez otkrio kakve ćemo to frizure nositi ovog ljeta
  • Uz živost 90-ih kojom latino diva nerijetko začini svoj frizure, jasno je da će biti riječ o kosi punoj volumena koja ostavljaju glamurozan dojam

Kada su u pitanju trendovi naravno da su nam u radaru njihovi kreatori koji, očekivano, surađuju s najvećim zvijezdama današnjice. Tako je i frizer slavnih Chris Appleton potaknuo zanimanje svojih pratiteljica kada ih je upitao žele li tutorial za frizuru koja će biti najpopularnija ovoga ljeta. Što je još bolje, kao inspiraciju stavio je fotografiju mega slavne Jennifer Lopez koja svoju kosu povjerava upravo njemu. A sudeći prema fotografiji i Chrisovom hintu – ovo ljeto unatoč vrućinama nosit ćemo voluminozne frizure koja odišu personaliziranim glamurom.

Možda vas zanima Ovo smo čekale! Frizer slavnih Chris Appleton pokazao kako do frizure inispirirane lookom slavne J.Lo Rubrika Beauty Beauty

Da lakše izdržimo šetnje sparnim noćima pomoći si možemo i podignutim šiškama. U verziji kakvu nam je pokazao Chris na slavnoj Jennifer glamurozna kosa puna volumena izvrsno se može kombinirati s razigranim stilom 90-ih, polu-kečkicama. Kosa je na ovaj način sklonjena s lica, ali njezina raskoš nije nimalo umanjena. S ovakvom frizurom teško da ćeš ostati neprimijećena. 

Frizer Jennifer Lopez otkriva koji je trenutno glavni trend kada je kosa u pitanju. Mi smo oduševljeni

Uz pomoć spretnih ruku Chrisa latino diva drugim je izdanima uspješno isfurala uspješnice iz 90-ih. Svemirske punđe izvrsno su joj pristajale, a i debeli pramenovi kakvima smo se ponosili prije više od dva desetljeća laskali su Jenniferinom licu. 

 | Autor: INSTAGRAM INSTAGRAM

Ipak, imperativ nu nadolazećim toplim pa i vrućim danima bit će što ‘veća’ kosa. Nužno to i ne znači velike promjene ili skupocjene odlaske frizeru kako bi došli željenog učinka. Boja kose ovdje nije presudna. A kako ćeš svoju kosu moći oblikovati u glamurozne i voluminozne slapove kod kuće vjerojatno će nam otkriti i Chris u svome idućem videu. 

Jako koristan video: Frizer slavnih otkriva kako sama možeš najuspješnije oblikovati šiške

Za sada svoje umijeće oblikovanja kose možeš testirati uz pomoć njegovog posljednjeg tutorijala u kojem otkriva kako doći do volumena uz pomoć blagih valova na kosi, njegovog frizerskog potpisa. 

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0