Moda

Naša glumica je vjenčanicu domaćeg brenda kombinirala uz zanimljive dizajnerske sandale

  • Glumica Tihana Lazović proteklog se vikenda udala za glumca Branislava Trifunovića
  • Na veseloj proslavi okupila su se i brojna poznata lica s javne scene
  • Ipak, posebnu pozornost privukla je vjenčanica koju je odabrala Tihana

Naša poznata glumica Tihana Lazović proteklog se vikenda udala za kolegu glumca, Branislava Trifunovića. Sudbonosno 'da' sretni je par nakon tri godine veze izrekao u Novom Sadu, a fotografije s vjenčanja ubrzo su objavljene na društvenim mrežama.

U objavi na Instagramu, gdje se novopečene supružnike može vidjeti u zagrljaju, Tihana je emotivno napisala: "Udala sam se ljudi! Imam pored sebe čudo od čovjeka, a nas dvoje imamo najbolje prijatelje na planeti. Volim vas sve".

Najveću pozornost svakako je privukla Tihanina chic vjenčanica, domaćeg brenda Lokomotiva by Lana, iza kojeg stoji dizajnerica Lana Puljić. Mladoženja se Tihani pridružio u elegantnom crnom odijelu.

Kratka haljina od satena s voluminoznim rukavima i V-izrezom ispod gornjeg sloja imala je čipkasti dio, koji je provirivao i iz rukava te duži dio sa stražnje strane. Uz predivnu nesvakidašnju vjenčanicu, Tihana je nosila i dugačak veo od tila, dok je kosu skupila u ženstvenu punđu. Noge je istaknula ružičastim sandalama na platformu, Socorie 120, brenda Jimmy Choo.

Jimmy Choo sandale | Autor: mytheresa.com mytheresa.com Jimmy Choo sandale Socorie 120

Prekrasne ružičaste sandale s otvorenim prstima imaju i elegantan dodatak velikog bisera te srebrnu kopču kojom se pričvršćuju oko gležnja. Satenske sandale u upečatljivoj boji na stranici mytheresa.com prodaju se po cijeni od 795 eura.

Možda vas zanima Prisjetili smo se glamuroznih vjenčanica poznatih dama - koja je tebi najčarobnija? Rubrika Stars Stars

Tihana se kasnije preodjenula u dugu satensku haljinu jednostavnog kroja s također voluminoznim rukavima, koja joj je jednako savršeno pristajala.

Tihana Lazović haljina | Autor: Instagram @lokomotivabylana Instagram @lokomotivabylana Tihana Lazović

Veselim mladencima i njihovim gostima pjevala je i Severina, a među poznatim gostima našli su se i redatelj Dalibor Matanić sa suprugom, glumicom Helenom Minić Matanić, glumci Slavko Sobin i Goran Bogdan te brojni drugi koji su sa sretnim parom proslavili njihovo vjenčanje.

Trendovi u vjenčanjima Možda vas zanima Novi trendovi u hrvatskim vjenčanjima: "Raskošne vjenčanice i glamurozna vjenčanja su ponovno u modi" Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @tihana lazović

Komentari 0