Beauty

Gigi Hadid je ošišala svoju dugu kosu i dokazala da je bob stvarno najbolja frizura na svijetu

Manekenka i model, Gigi Hadid oduvijek je vjerna svojoj dugoj, plavoj kosi. Iako je mijenjala nijanse plave, dužinu nije mnogo dirala tijekom godina. Ipak, sada je došlo vrijeme za promjenu, a ni manekenke nije odoljela trendu kratke kose za koji se odlučuje sve više poznatih (i nepoznatih) dama. Gigi je na Instagramu objavila snimku transformacije svoje kose, a za istu je zaslužan frizer slavnih Chris McMillan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi je objavila nekoliko postova, prvi je video na pjesmu “Act Naturally” Lorette Lynn, a McMillan joj šiša kosu. Gigi zatim pokazuje odrezanu kosu na podu, kao i svoju novi frizuru s osmijehom na licu dok nosi samo crni grudnjak. Na videozapisu poznati frizer joj pokazuje do kuda joj je skratio kosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Par sati kasnije sati, Gigi je objavila tri fotografije u nizu na koji pokazuje novi, još uvijek plavi, bob. Sve tri fotografije su snimljene u drugačije vrijeme, s obzirom na to da manekenka nosi različite odjevne kombinacije pa možemo zaključiti da novu frizuru ima nekoliko dana. Nama Gigi izgleda fenomenalno s novom frizurom i ovo je još jedan dokaz, da ako si mislila skratiti kosu - dogovori to šišanje kod frizera sada.

Foto: Instagram @gigihadid | Autor: Instagram @gigihadid Instagram @gigihadid Foto: Instagram @gigihadid

Photo: Instagram@gigihadid

Komentari 0