Life&style

Pojavile su se niotkuda, a sad svi pišu o manje poznatim sestrama Hadid. Tko su Alana i Marielle?

  • Jesi li znala da supermodeli Gigi i Bella Hadid imaju još dvije sestre?
  • Vjerojatno ne, jer Marielle i Alana Hadid nikad nisu bile previše eksponirane, no odjednom iskaču u prvi plan 
  • Alana je ovih dana debitirala na pisti Tjedna mode u Kopenhagenu, a mi donosimo 5 činjenica o manje poznatim sestrama Hadid 

Modni svemir teško je zamisliti bez manekenke Gigi Hadid i njezine jednako uspješne sestre, modela Belle Hadid. Ali, slično kao i braća Hemsworth, Gigi i Bella Hadid imaju braću i sestre koji su puno manje poznati javnosti. To uključuje, na primjer, brata Anwara Hadida, koji je eventualno poznat kao bivši dečko Dua Lipe, (i to je dovoljno, ne mora imati baš neka velika postignuća iza sebe), njih su dvoje bili par do 2021. godine. Dvije superpopularne sestre također imaju i dvije nepoznate polusestre: Marielle i Alanu Hadid. Evo što znamo o njima.

Marielle i Alana Hadid

Dana 27. srpnja 2023. Alana Hadid proslavila je svoj 40. rođendan na toga partyju. Objavila je fotke na Instagramu, a na njima je i njezina polusestra Gigi Hadid. Pojavila se i na fotografiji s Marielle Hadid, svojom drugom polusestrom, koja je također bila na zabavi. Evo 5 zabavnih činjenica o sestrama Hadid koje mnogi još nisu otkrili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

Alana Hadid je stilistica i dizajnerica

Alana Hadid, koja podsjeća na Bellu Hadid, a opet je doista drukčija (nećemo procijenjivati koja je zgodnija jer se zna da je Bella svoju ljepotu izbrusila pod nožem) stilistica je i dizajnerica. Alana je starija polusestra Gigi i Belle Hadid, rođena u prvom braku njihovog oca Mohameda. Alana Hadid radila je i kao model, primjerice za brend nakita 'Colette Jewelry'. Ima i svoju etiketu 'La Detresse' koju je osnovala s prijateljicom Emily Perlstein. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

Marielle Hadid također je dizajnerica i poduzetnica

Druga polusestra Gigi i Belle je Marielle Hadid, te također imaju istog oca. Njezina tvrtka 'Living Well with Marielle' fokusirana je na stanovanje, dizajn interijera, planiranje zabava, uređenje i sve što ide uz prekrasan dom. Sa sestrom Alanom također je vlasnica tvrtke za sunčane naočale 'Hadid Eyewear'. Čini se da joj je glavno zanimanje renoviranje i opremanje luksuznih domova.

 | Autor: Instagram@mariellemama Instagram@mariellemama

Alana Hadid ima smiješan TikTok račun

Za razliku od ostalih TikTok djevojaka, koje također vole da na video platformi bude sve estetski savršeno, Alana Hadid uglavnom objavljuje video uratke iz kreveta. Većinu vremena isprobava filtre ili na neki drugi način provodi vrijeme na TikToku i objavljuje sve. Gotovo da nema objava i videa u kojima ona nešto reklamira. Prekrasno osvježavajuće.

Možda vas zanima Eva Longoria otvorila je dušu o karijeri i privatnom životu: "Bila sam veliko razočaranje za svoju obitelj" Rubrika Life&style Life&style

Alana Hadid prikazana je kako jednostavno isprobava filter u krevetu.

@alanahadid #mash do kids still play this game? #nourisheveryyou ♬ House With A View - Cyn

U drugom videu spominje 'Titanik' i želi da je njezin muž naslika kao 'jednu od njegovih francuskih djevojaka'. Rezultat... pogledajte sami.

@alanahadid Draw me like one of your French girls #GetCrackin #fyp ##selfesteemboost ♬ original sound - Alana Hadid

Marielle Hadid strastvena je kuharica

Za razliku od Alane Hadid, Marielle Hadid aktivnija je u lifestyle segmentu na društvenim mrežama. Osim fotografija svojih radova i promocija, vrlo često objavljuje i video uratke s receptima i kuhanjem,  bilo da je riječ o talijanskoj juhi za djecu s gripom ili 'soda kruhu' za Dan Svetog Patrika. Još jedna zabavna činjenica o Marielle je da je napola Irkinja. Majka joj je Irkinja Mary Butler, koja, prema Mariellenim riječima, voli svratiti da s njom peče i kuha. 

Marielle i Gigi Hadid, Alana i Bella Hadid

Marielle i Gigi Hadid nevjerojatno liče, što se može vidjeti, primjerice, u njihovoj objavi na Instagramu na koncertu Taylor Swift. S druge strane, Alana i Bella Hadid imaju vrlo sličan oblik lica i općenito izgledaju sličnije od druge dvije.

Međutim, čini se da se njih četiri jako dobro slažu. Alana je 2019. izjavila u jednom intervjuu: „Nisam konkurencija svojim sestrama ili bratu. Svi mi imamo urođenu radnu etiku i ja se osjećam uspješnom - radim puno stvari za koje ljudi možda ne znaju, baš kao što to rade moje sestre.“ Dodala je: „Štitimo i podržavamo jedna drugu.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

38-godišnja Alana Hadid, upravo je debitirala na modnoj pisti

Blagoslovljeni geni obitelji Hadid nisu dosegli vrhunac s Gigi, Anwarom i Bellom Hadid. Dobar izgled dijele i sa starijom polusestrom Alanom Hadid, koja je upravo debitirala na pisti na Tjednu mode u Kopenhagenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alana Hadid (@lanzybear)

Ova 38-godišnjakinja nastupila je u 'Munthe' reviji u Danskoj ovog tjedna i u reviji 'Saks Potts'. Hoće li Alana Hadid krenuti stopama svojih sestara? Vrijeme će pokazati… 

Možda vas zanima Kako izgleda dan u životu Scarlett Johansson: Slavna glumica otkrila je svoju omiljenu beauty rutinu Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@mariellemama

Komentari 0