Beauty

3 frizure srednje dužine koje odlaze ovog proljeća u zaborav i 3 koje će biti in

  • 'Midi' frizure, odnosno frizure srednje duljine kose, vrlo su raširene i popularne 
  • Kako nam se svakim danom bliži i kalendarsko proljeće, nerijetko razmišljamo i o novoj frizuri
  • Stoga donosimo 3 midi frizure koje će biti u trendu ovog proljeća, te 3 koje su "lanjski snijeg" 

Dotiče li tvoja kosa ramena, seže li do ključne kosti ili završava u razini pazuha? Onda imaš kosu srednje dužine, to jest „midi frizuru“! Ova duljina kose savršena je za oblikovanje kreativnih frizura, ali i za nošenje ravne, kovrčave ili valovite kose, a da ti tijekom dana ne postane previše „teška”, jer nije baš tako duga.

Otkrit ćemo ti koje su najcool midi frizure za proljeće 2024. godine, koje možeš koristiti kao inspiraciju prije sljedećeg posjeta frizeru ili stiliziranja u vlastitoj kupaonici.

Out: Klasična shag frizura

In: Strukturirani dugi bob

Naravno, još uvijek volimo stepenasto ošišanu kosu. Međutim, više neće biti tako jako popularna u proljeće 2024. godine. Lagane „stepenice“ istaknute valovima i kovrčama, stvaraju izvrstan boho štih koji još uvijek izgleda ležerno čak i pri visokoj vlažnosti zraka. Stajling se može kombinirati s bilo kojom duljinom kose, ali mi radije nosimo look s dugim bobom.

Out: Zaglađena kosa

In: Wet waves frizura

U proljeće 2024. godine nosit ćemo „mokri izgled kose“ opušteno i ležerno. Osnova su valovi koje stvaraš u kosi peglom za kosu. Zatim upotrijebi gel za kosu koji ima sjajni finiš. 

Možda vas zanima Gigi Hadid je ošišala svoju dugu kosu i dokazala da je bob stvarno najbolja frizura na svijetu Rubrika Beauty Beauty

Savjet: Nemoj nanositi gel izravno na kosu kako bi ga bolje dozirala, nego ga radije lagano raspodijeli na dlanovima pa onda nanesi na kosu. 

Out: Niski konjski rep

In: Halfie hair

Rep uvijek funkcionira, ali kako bismo vješto istaknuli kosu srednje dužine, u proljeće 2024. preferirat će se takozvane „halfie frizure“: polupodignuti rep ili polupodignuta punđa ili pak pola kose pričvršćeno kopčom za kosu - da, tako je jednostavno! Ne postoje granice kreativnosti kada je stiliziranje u pitanju. Pletenica (ili polupletenica, točnije) također je dobra ideja.

balayage na kratkoj kosi Možda vas zanima Ovo je 10 odličnih ideja za balayage na kraćoj kosi, u predivnim nijansama! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @audreyafs

Komentari 0