Beauty
Foto: Instagram @maria.calvet

Najbolje frizure za kosu srednje dužine kad nam bob nije prvi izbor: 5 frizura koje su u trendu

  • Kosa srednje dužine je veoma zahvalna ženstvana opcija, ali i svestrana za nošenje
  • S njom je lako promijeniti izgled jer je možemo je vezati u visoki i niski rep ili napraviti punđu
  • Kada je u pitanju frizura trendovi se vrlo brzo mijenjaju i ponekad ih bude teško pratiti
  • Ako želiš promjenu, ali još uvijek nisi sigurna koja frizura srednje dužine je za tebe, pronašli smo 5 opcija

Iako su jedno vrijeme bile zaboravljene, kratke frizure su se tijekom jeseni 2023. godine vratile na velika vrata. Odjednom nam je cijeli Instagram feed bio preplavljen bob, bixie i pixie stilovima. Sve it djevojke su svoje duge kose ošišale, poneke obojale u bakrenu narančastu i tako uživale u jeseni.

S ulaskom u novu godinu, popularnost ovih frizura nije pala, ali se polako naglasak vraća na dužu kosu, a najnoviji trend je - srednja dužina. 

Kosa srednje dužine je veoma zahvalna i svestrana za nošenje. S njom je lako promijeniti izgled, možemo je vezati u razne vrste repova - konjski visoki rep, niski rep. Također možemo od nje raditi razne pletenice, valove i pundže, a s dodavanjem raznih proizvoda možemo promijeniti i teksturu i izgled.

S kosom srednje dužine se možemo igrati na razne načine i svaki dan izgledati drugačije. Prednost ove frizure je i njezina lakoća održavanja, ali jednom kada pronađeš svoju savršenu novu frizuru, zaštiti je sredstvima za zaštitu od topline jer su kao i kod duže kose vrhovi skloni lakom pucanju. 

Srednje dužina sa šiškama 

Srednja dužina s razdjeljkom sa strane

Srednja dužina pletenica u repu

Srednja dužina klasični valovi

Srednja dužina koja ima teksturu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DragoH

    Svidja mi se najvise frizura s pletenicom🙂