Život

Neobična ispovijest: Željela sam vjenčanje pa sam se udala za... sebe

 

  • Amerikanka Jenilyn Rodriguez ponukana izlaskom iz nasilne veze odlučila se na doživotnu ljubav obvezati sama sebi
  • Organizirala je vlastito vjenčanje, no na njega nije pozvala roditelje jer je strahovala od njihove reakcije
  • Ipak, ako se pojavi muškarac njezina života, Jenilyn je spremna za ponovno vjenčanje bez prethodne rastave

Jenilyn Noelle Rodriguez je glumica, producentica i spisateljica iz New Yorka koja je ostvarila vrlo zanimljivu ideju - udala se sama za sebe! Mlada Amerikanka je bila žrtva nasilne veze ti se je ovim činom obvezala na ljubav sebi samoj kako bi si iskazala poštovanje i snagu povodom svega što je prošla. Donosimo ti kako je izgledala njezina iskrena ispovijest o ovom pomalo neobičnom danu iz snova.

 

Možda vas zanima Nesnosne vrućine još uvijek traju, ali mi znamo nekoliko trikova kako ćeš se rashladiti Rubrika Life&style Life&style

Pregledavala sam ponudu on-line draguljarnice i odjednom mi se oteo usklik zadovoljstva.O bože, još je tu! Još prije pet godina uočila sam nevjerojatan prsten, ali 300 dolara tada nisam imala razloga potrošiti. A onda odjednom, našla sam si povod! Odlučila sam da se udam – za sebe! Uvijek sam planirala raskošno vjenčanje za čovjeka svojih snova, s kojim će tako započeti dug i sretan brak. Ali, stvari se nisu razvijale u tom smjeru. Prije godinu dana kad sam raskinula s partnerom s kojim sam bila u vezi šest godina, počela sam ponovno izlaziti. Bila sam u kratkim vezama s više muškaraca, koji se prema meni nisu baš najbolje odnosili. Zato sam odlučila da ubuduće budem sama sebi na prvom mjestu. - kazala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨💓🍃🦋🍃🌸🍃🦋🍃💓✨ All right deep breath, here we go: this past Sunday, on 11/11, I held a commitment ceremony, led by my spirit’s twin & the yang to my yin ~ one of the most powerful and incredible beings I’ve ever known {in whom I place the trust of my whole soul} ~ and supported by my beautiful baby sister (who kept me sane & did my makeup💗) and my protector dragon queen [who made my crown!! & read the #Desiderata] ♥️🍃🌌 The commitment is from me to my Self, in no uncertain terms I “married” my disparate body, mind, and Higher Self together as one. I started life fresh as a being that is only interested in Love, happiness and healing ~ for myself and others. A lot of clichés come to mind, but it’s true that you have to “love yourself first”, like putting on your oxygen mask before you help someone else. ✈️ As a healer I needed to take a huge step in becoming more whole so that I can do just that. I’m here to spread Joy and Love and I’m honored to recognize that that is my Path. To my Spirit family who attended and brought your love and beautiful vibes to fill that room, my heart will FOREVER be grateful to You!! To my Spirit family who couldn’t be there, I felt you, thank you so much I love you ALL so much 🍃🌺🦄 #loveyourself1111 #vibratehigher

A post shared by Jenilyn (@jenoele) on

 

Sve je počelo kao zezancija

Dva tjedna kasnije, moj prsten iz snova je stigao. Bio je to klasičan vjenčani prsten s valovitim sedefastim reljefom i bio je prekrasan! Stavila sam ga na prstenjak baš kao vjenčani i snimila fotku. Zatim sam je stavila na Instagram i napisala – sad znam da sam ja ona prava! Objavu sam završila hashtagom #engagedtomyself. Zafrkavala sam se, naravno. Ali svim mojim prijateljima ideja se strašno svidjela. Kad je onda vjenčanje, pitale su me najbliže prijateljice, Kat i Cheyenee, ohrabrujući me da ga zaista i priredim.”Nakon svega što si prošla, zbilja zaslužuješ taj provod”, rekla je Kat. I tako sam poslala obavijest – rezervirajte datum! Odabrala sam 11. studeni, koji je sretan dan.

Možda vas zanima Ostavi super dojam: Uz ovih 7 savjeta izgledat ćeš inteligentnije... Rubrika Life&style Life&style

Roditelji nisu dobili pozivnicu

Nije svima odmah bilo jasno što sam naumila. Napravila sam selekciju i odabrala goste koji će u tome vidjeti nešto pozitivno umjesto da me osuđuju ili izvrgnu podsmijehu. Pozvala sam 25 bliskih prijatelja i svoju sestru Jessicu. Ponudila se da mi ispeče svadbenu tortu. Odlučila sam da ne pozivam roditelje ni brata. Oni me, naravno, vole, ali kako su predani katolici koji misle da je brak veza između muškarca i žene, nisam ih htjela izlagati neugodi. Ja sam reiki-učiteljica i glumica i oni su dosada navikli na moje ekscentričnosti, ali ipak…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With You it’s Thanksgiving every second of every minute ♥️🍃🌌

A post shared by Jenilyn (@jenoele) on

 

Dala je zavjete sama sebi

Odabrala sam salu za vjenčanja i kupila divnu, snježnobijelu haljinu, odgovarajući korzet i bijelu košulju s nabranim rukavima koju će nositi ispod njega. Ujutro na svoj veliki dan osjećala sam se jednako nervozna kao i svaka nevjesta. Jessica mi je uredila kosu i napravila make-up, a Cheyenne dotjerala izgled s ručno izrađenim vjenčićem od svijeća. U točno 3 sata i 33 minute, započela je ceremonija, jer su brojke 333 numerološki povezane s čistom ljubavlju. Kat je vodila obred, a Cheyenne pročitala čuvenu poemu ”Desiderata” pjesnika Maxa Ehrmanna iz gradića u državi Indiana.

Možda vas zanima Istražili smo koje su pjesme najčešći odabir za prvi ples u Hrvatskoj, jedan pjevač je daleko popularniji od svih Rubrika Life&style Life&style

Trebalo mi je sedam minuta da pročitam zavjete samoj sebi, pri čemu sam koristila ručno ogledalo. ”Obećanjem da ću učiniti sve što je potrebno da te usrećim, voljet ću i poštovati samu sebe do kraja života”, izgovorila sam. Kad sam se osvrnula  oko sebe, primijetila sam da moji prijatelji plaču. Zatim sam na prst stavila i drugi prsten. ”S ovim prstenom samu sebe vjenčavam”, rekla sam nasmijavši se, a svi su stali gromko odobravati.

 

 

Još uvijek čeka pravog

I drugi prijatelji priključili su nam se na partiju poslije vjenčanja. Iako to nije bio službeni obred, sadržavao je sve što sam ikad zamišljala da će biti dio mojeg vjenčanja. No, ako se pojavi pravi muškarac, spremna sam i za drugo vjenčanje, bez prethodne rastave!

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0