Stars

Princ William proglašen je najseksi ćelavcem. A tko od poznatih Hrvata zaslužuje ovu titulu? Daj svoj glas

  • Na iznenađenje mnogih, princ William je proglašen  'najseksi ćelavcem na svijetu'
  • Njegov odabir izazvao je niz kritika te mnogi smatraju da ne zaslužuje ovu laskavu titulu
  • A tko je tvoj favorit među poznatim stranim i domaćim ćelavcima? Otkrij nam u anketi

Kirurška grupa Longevita proglasila je vojvodu od Cambridgea najseksepilnijim ćelavim muškarcem. Do ovih su rezultata došli nakon što su analizirali Google pretrage i utvrdili da su princ William i riječ 'seksi' postigli preko 17 milijuna pretraga.

Za sobom je ostavio poznate ćelavce poput Mikea Tysona, Jasona Stathama, Pitbulla i Michaela Jordana, koji su ipak ostvarili plasman u prvih pet. U top 10 najseksi ćelavaca svijeta našli su se još i boksač Floyd Mayweather te glumci John Travolta, Bruce Willis, Dwayne Johnson i Vin Diesel.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Jesi li znala ovo o ćelavim muškarcima? Rubrika Life&style Life&style

Rezultati ovog istraživanja izazvali su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Naime, mnoge dame smatraju kako je ova titula nepravedno otišla u ruke princa Williama.

"Kako je ovo moguće? Njegov PR tim se doista trudi, ali im ne uspijeva", "Neka mi neko objasni kako je princ William pobjednik, ako na ovom svijetu postaje Shemar Moore i Stanley Tucci", "Pravda za Dwaynea Johnsona, ova lista nema smisla", "Prije bih izabrala kapetana Picarda nego princa Williama", samo su neki od komentara u kojima su izrazile svoje nezadovoljstvo.

Saznali smo: prvih koliko godina muškarci ne žele priznati da ćelave???

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Rezultati ovog istraživanja kose se s onima koje je Ranker proveo u listopadu 2020. godine, a koje je zasnovano isključivo na glasovima korisnika ove stranice. U spomenutoj anketi princ William nije se našao ni blizu pobjedničkog postolja. Štoviše, nije ostvario ni plasman u najboljih deset. Pobjedu je donio Dwayne Johnson koji se našao ispred Jasona Stathama i Vina Diesela.

Ćelavi muškarci su inteligentniji, uspješniji i muževniji. Istina ili laž?

Ponukane ovim rezultatima, mi smo također odlučile pokrenuti vlastitu anketu kako bi saznale koji to poznati ćelavac najbolje kotira među čitateljicama miss7.

 

 
Možda vas zanima Istraživanja su pokazala da si privlačnija muškarcima ako se baviš ovim sportom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ali, baš kao što to vole reći u emisijama koja se bave TV prodajom, to nije sve. Odlučili smo sastaviti i anketu koja uključuje imena poznatih domaćih ćelavaca, a na tebi je da nam kažeš koji zaslužuje titulu najatraktivnijeg. Na njoj su se našli pjevači Aljoša Šerić, Mario Roth i Marko Škugor, glumci Mislav Čavajda i Goran Grgić, voditelj Aleksandar Stanković i bivši plesač Davor Bilman.

 

 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0