Stars

Cvjetni uzorci na zidovima, namještaju, zavjesama - možeš li vjerovati da je ovo kuća Johna Travolte?

  • Glumačka legenda John Travolta, kojeg volimo još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća, upravo je svoju kuću u Maineu stavio na prodaju
  • Vrijednost vile je pet milijuna dolara: a imanje je  - veličine hotela!
  • Smješteno na udaljenom otoku Islesboro, pristup je moguć samo brodom, što ga čini vrhunskim mjestom za nekoga tko se želi skrasiti u krilu luksuza

John Travolta nedavno je stavio na tržište svoj otočni dom. Golemo imanje uz obalu Mainea pripada glumcu od 1991. John ga je kupio sa svojom pokojnom suprugom Kelly Preston, koja je tragično izgubila bitku s rakom u srpnju 2020. Bili su mladenci kad su kupili imanje, znao je da će ovo biti savršeno mjesto za uživanje u predahu daleko od svjetla reflektora.

 | Autor:

Ovaj raj na otoku je prvo imanje koji su John i Kelly kupili kao par. John je Kelly zaprosio na Silvestrovo 1991. godine i vjenčali su se devet mjeseci kasnije u Parizu. Ostali su zajedno 30 godina, što ih je učinilo jednim od najtrajnijih hollywoodskih parova.

Kći Johna Travolte od punašne djevojčice izrasla je u pravu ljepoticu, a ima nešto tatino u licu

Prostrano i ispunjeno prirodnim svjetlom, bilo je to spokojno mjesto za bijeg od holivudske gužve. Unutrašnjst ovog utočišta od 10.830 četvornih metara živopisno je i ugodno, s puno prostora za opuštanje uz dobru knjigu. Iako je svota koju su platili za posjed i dalje tajna, par je otvoreno razgovarao o preuređenju kuće iz tamne i mračne u lijepu i svijetlu.

 | Autor: Za impresivan remont holivudski dvojac glumio je dizajnere interijera, pregledavajući časopise tražeći inspiraciju. Odlučili su se za temu engleske seoske kuće i proveli nekoliko mjeseci kampirajući u maloj seoskoj kući na imanju dok su izvodili obnove. Tijekom projekta stvorili su intimne prostore za mirne vikende, kao i velike zabavne zone za obiteljske proslave. 

 | Autor: Par je u uređenje interijera unio puno osobnosti, odlučivši se isprva za bijelu boju, upotpunjenu raznobojnim namještajem. Kuću krasi mnoštvo klasičnih arhitektonskih detalja, uključujući rustikalne kamene kamine, pozlaćene rasvjetne uređaje i značajne drvene obloge.

Možda vas zanima Vila Kristen Stewart od 6 milijuna dolara plijeni pažnju: Kuhinja je postala predmet rasprave Rubrika Life&style Life&style

Udobna i elegantna, svaka prostorija ima lanene tkanine i presvlake od baršuna. Travolta je za Architectural Digest rekao da je oduvijek želio kuću koja je dovoljno velika za smještaj gostiju na Božić. Za blagdane, u ovoj je kući zaista boravilo svih 50 članova njihove zajedničke obitelji - a s 42 prostorije dom je imao više nego dovoljno prostora za smještaj svih.

 | Autor: Glumac je unajmio cijenjenog dizajnera interijera Christophera Boshearsa da usavrši njegov rad na dizajniranju kuće. Poznati dekorater dodao je kući puno boja, odlučivši se za paletu žutih, ružičastih i zelenih boja

Možda vas zanima Znači, ovdje stanuje Julia Roberts! Rustikalna vila s bajkovitim okolišem ostavlja bez daha Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Kuhinja, koja je bila jedna od prvih soba koju su John i Kelly obnovili, možda je najprivlačniji prostor kuće zahvaljujući naizgled beskrajnim prozorima, šik rasvjetnim tijelima, aparatima od nehrđajućeg čelika i drvenim naglascima. 

 | Autor: Ovo carstvo ima 20 spavaćih soba i sedam kupaonica, što je više nego dovoljno za čitav klan Travolte. Glavni apartman, sa živopisnom paletom boja i raskošnim namještajem, zasigurno nudi jedinstvenu udobnost koju je teško zanemariti. Uz zid pun prozora, sobe dolaze u kompletu s vlastitom kupaonicom, garderobnim ormarom, ugodnim kaminom i, naravno pogledom na obalu.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: shutterstock

Komentari 0