Stars

"Nerealna si", "Goriš"... Maja Šuput pratitelje oduševila atraktivnim fotografijama u kupaćem kostimu

  • Maja Šuput Tatarinov u društvu supruga Nenada zaputila se na kratki odmor u Rovinj
  • Obožavateljima je otkrila kako je hitno trebala predah od nagomilanih poslovnih obaveza
  • Osim romantičnih fotografija sa suprugom, posebnu pažnju privukla je atraktivnim fotografijama u kupaćem

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov odlučila je uzeti kratki predah od poslovnih obaveza te se u društvu supruga Nenada zaputila na odmor u Rovinj. "Konačno slobodan dan, na meniju samo ljubav", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj u suprugovom zagrljaju uživa na terasi jednog rovinjskog hotela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konacno slobodan dan 🥳🥳 Na meniju samo ljubav 💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima Ova tehnika bojenja idealna je za postizanje osunčanog prirodnog izgleda kose Rubrika Beauty Beauty

Naredne objave pokazale su kako supružnici Tatarinov uistinu znaju uživati u zajedničkom odmoru te su kao pravi gurmani, kao što smo na društvenim mrežama mnogo puta dosad imali priliku vidjeti, posebno uživali u romantičnoj večeri. "Lijep par", "Najljepši par na svijetu", "Preslatki ste", smo su neki od komentara koje su oduševljeni Majini pratitelji ostavili ispod zajedničkih fotografija para.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just the two of us tonight 👫💞

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima 5 modela kupaćih kostima koji su idealni za žene s naglašenijim oblinama Rubrika Moda Moda

Premda su se supružnici izvorno na ovoj lokaciji namjeravali zadržati samo jedan dan, došlo je do promjene planova koje je Maja pratiteljima priznala u narednoj objavi. "Snimanje 'Tvoje lice zvuči poznato', izlazak parfema Shù Shù, premijera pjesme i spota Daljina, koncerti i vjenčanja, priprema cijele kozmetičke linije za Mashù kao i vođenje Majushke dovelo je do laganog burn out-a pa uzimam još jedan slobodan dan", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira uz bazen.

Možda vas zanima Doznali smo tko je slavni Andrija iz omiljene reklame i porazgovarali smo s njim Rubrika Life&style Life&style

No, što se društvenih mreža tiče posebnu su pažnju privukle dvije atraktivne fotografije u kojima Maja u izazovnim kupaćim kostimima pozira na samom rubu bazena s kojega se prostirao pogled na Rovinj. "Nerealna", "Goriš", "Iznad vrha si", "Božanstvena, prelijepa  i atraktivna gospođa na divnoj destinaciji", bili su samo neki od komplimenata koji su se slijevali na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitamin D ☀️i pogled u DALJINU ...

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Možda vas zanima 5 najvrućih trendova kupaćih kostima koje ćemo viđati po plažama ovog ljeta Rubrika Moda Moda

Osim komplimenata, dio obožavatelja je Maju podsjetio i da obavezno vodi brigu o svom tijelu dok se izlaže štetnom sunčevom zračenju. A ako ti za razliku pjevačice još uvijek nisi dosegla željeni preplanuli ten, ovdje možeš pronaći nekoliko savjeta koji bi ti u tome mogli pomoći.

Photo: Instagam

Komentari 0