Moda

5 najvrućih trendova kupaćih kostima koje ćemo viđati po plažama ovog ljeta

  • Išla bi na godišnji odmor i na more? I mi!
  • Čak i ako još nisi sigurna kada i kamo ćeš ići, možeš već planirati što ćeš nositi
  • Pogledaj koji trendovi kupaćih kostima te očekuju u ljeto 2020.

Premda naše planiranje ljetovanja ove godine izgleda malo drugačije, to ne znači da nećemo uživati u suncu i moru. A što nam još treba za savršeno ljeto (osim dobre ekipe i sladoleda)? Naravno, savršeni kupaći kostim. Donosimo ti pet trendova – biraj, zasigurno nećeš pogriješiti!

1. Pastelne boje

Slatke pastelne boje poznate su nam već ovoga proljeća, ali sigurno će poharati i plaže. Nježne boje jako lijepo izgledaju na potamnjeloj koži te jednostavno sjajimo. Osim toga: to je laganija verzija neon-bikinija koje smo posvuda gledale prošlih godina. Na vrhu omiljenih nalaze se pistacije-zelena, blijedo-žuta i, naravno, baby-ružičasta.

2. Volančići

Na bluzama i suknjama ih odavno nosimo, ali ovog ljeta ušuljali su se i na kupaće kostime. I djeluju nekako „ženstveno“.

 | Autor:

3. Bikini topići s rukavima

Je li to topić ili bikini? Oboje! Gornji dijelovi kupaćeg kostima s rukavima jako su popularni i bit će hit ovoga ljeta. Najbolje je da za kupanje možeš nositi komad odjeće koji izgleda kao normalan outfit. Nema dosadnog presvlačenja! Za razliku od prošle godine, klikovi na ove modele porasli su za 183 posto!

Možda vas zanima Novi modeli kupaćih kostima stigli su u prodavaonice! Evo 5 najzanimljivijih Rubrika Moda Moda

4. Vezice

Seksi, a opet dobro zapakirano: bikiniji i kupaći kostimi s vezicama omiljeni su i ovoga ljeta. Na primjer, vezice mogu biti kod dekoltea, ali i po strani gaćica ili kostima. Tako jednostavno i lijepo.

5. Stil 80-tih

Hm, ako još nisi znala – 80-te su se vratile! Barem kad je riječ o modi kupaćih kostima. Bikiniji i kupaći kostimi u vintage stilu preplavit će plaže diljem svijeta. Jednostavno cool! Tko želi, ne mora štedjeti s bojama i uzorcima. To daje ultimativnu vibraciju 80-ih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Strike a pose 📸 [Bikini Elena 1625] #Calzedonia #ItalianBeachwear #Summer #Bikini

A post shared by Calzedonia Official (@calzedonia) on

Možda vas zanima "Izgleda poput pelena!" Dvodijelni kupaći kostim na Asosu izazvao je hrpu reakcija, pogledaj zašto Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram Calzedonia

Komentari 0