Moda

Novi modeli kupaćih kostima stigli su u prodavaonice! Evo 5 najzanimljivijih

  • Kao pravi optimisti nadamo se da ćemo uskoro i same uskoro otvoriti sezonu kupanja, bilo u moru i bazenu pa smo pohitale pogledati nove modele badića
  • Izdvojile smo najzanimljivije uzorke, a što se krojeva tiče preporučujemo ti da nosiš one u kojima se osjećaš najudobnije i za koje vjeruješ da ti najbolje pristaju
  • A koji je to uzorak popularniji no ikad, koje se to dvije boje bore za prijestolje popularnosti i što se dogodilo s jednodijelnim klasičnim crnim kupaćim otkrivamo ti u nastavku

Ljeto samo što nije stiglo pa su tako na police dućana s odjećom pristigli i novi modeli kupaćih kostima. Budući da čvrsto vjerujemo kako ćemo unatoč crnim prognozama uspješno uživati u morskim radostima, odlučile smo zaviriti u aktualnu ponudu i vidjeti koji to trendovi ove godine vladaju kada je odjeća za kupanju u pitanju. Izdvojile smo per modela koji dolaze u različitim krojevima. Kada govorimo o bojama i uzorcima tu smo da ti pokažemo što je trenutačno "trendi", no istovremeno te potičemo da nosiš bilo koji kroj za koji smatraš kako najbolje pristaje tvome tijelu te da se u njemu osjećaš ugodno.

Možda vas zanima 5 pogrešaka s kremom za sunčanje koje mnoge žene uvijek iznova rade, ali ti više nemoj Rubrika Life&style Life&style

1. Životinjsko carstvo

Čini se kako će ove godine animalni uzorak zavladati plažama i sunčalištima. Osim onih modela koji su u potpunosti ukrašeni životinjskim printom, tu su i nešto suptilniji modeli s izraženim ilustracijama egzotičnih i divljih životinja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Calzedonia (gornji dio 235,00 kuna, donji dio 155,00 kuna), Zara (gornji dio 129,90 kuna/donji dio 99,90 kuna), Women's Secret (gornji dio oko 205 kuna/donji dio oko 150 kuna)

2. Tropski vrt

Cvjetni uzorak već je sezonama neizostavan ukras novih kolekcija kupaćih kostima, no ove godine umjesto romantičnih i pastelnih boja koje kreiraju dojam rascvjetanih livada, zakoračili smo u mračnu noć te na badiće prenijeli dašak magičnih tropskih vrtova.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Calzedonia (gornji dio 235,00 kuna, donji dio 120,00 kuna), Sinsay (oba dijela zajedno 54,90 kuna), Tezenis (gornji dio oko 115,90 kuna/donji dio oko 99,90 kuna)

3. Boja prijestolja

Svaka nova sezona kupaćih kostima iznjedri i nove hit boje, a izgleda kako nas ove godine ipak očekuje borba za tron popularnosti između dva modela. Riječ je o kupaćim kostimima u žutoj boji te onima u boji cigle. Dok žuti modeli variraju od onih neonskih do blijedožutih, njihova konkurencija ima nešto uži raspon nijansi koji se kreće od zagasite narančaste do ružičaste boje zalaska sunca. Što ti misliš, koja je ipak pobijediti u ovom duelu?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Oysho (gornji dio 149,90 kuna/donji dio 99,90 kuna), Zara (gornji dio 99,90 kuna/donji dio 79,90 kuna), Bershka (gornji dio 149.90 kuna/donji dio 99,90 kuna)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (gornji dio 99,90 kuna/donji dio 79,90 kuna), Calzedonia (gornji dio 155,00 kuna, donji dio 120,00 kuna), Mango (gornji dio 169,90 kuna/donji dio 129,90 kuna)

4. Pomaknuta klasika

Što se jednodijelnih kupaćih kostima tiče na njih možemo primijeniti sve trendove koje smo do sada spomenuli. No, postoji i jedan koji je vezan isključivo za njih. Ove sezone iznimno su popularni crni kupaći kostimi s određenim twistom, bilo da je riječ o volanima, trakama, perforiranim dijelovima ili predimenzioniranim mašnama. Oni nam uistinu nude novi pogled na klasiku.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (249,90 kuna), Bershka (169,90 kuna), Mango (299,90 kuna)

5. Sjaj na plaži

Za kraj smo ostavile pravu poslasticu - sjajne bikinije ( i to doslovno). Moramo priznati kako su oni ideali za after party na plaži ili popodnevnu kavicu uz more! A jedno je sigurno, u ovakvom bikiniju sigurni nećeš proći nezamijećeno.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Calzedonia (gornji dio 315,00 kunan, donji dio 155,00 kuna), Pull&Bear (gornji dio 99.90 kuna/donji dio 79,90 kuna), Yamamay (gornji dio 299 kuna/donji dio 129 kuna)

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0