Moda

"Izgleda poput pelena!" Dvodijelni kupaći kostim na Asosu izazvao je hrpu reakcija, pogledaj zašto

  • Asos je mnogima omiljena stranica za naručivanje odjeće i dodataka jer ima ponudu više od 800 brendova
  • Jedan kupaći kostim bio je trn u oku zbog donjeg dijela
  • Neki komentari idu u smjeru da gaćice izgledaju poput pelene

Web trgovina Asos velikom broju žena jedna je od omiljenih stranica za kupnju odjeće, obuće i dodataka zbog bogate ponude. Osim istoimenog brenda, stranica, naime, ima ponudu više od 850 brendova.
Iako često u tako obilnoj ponudi nije problem pronaći nešto lijepo za sebe, nije čudno ni da se pronađe model koji izazove negativnu pozornost.  Jedan od posljednjih takvih komada je i kupaći kostim čiji donji dio, barem po izjavama korisnica i korisnika, je nalik na pelenu. 

 | Autor: Asos Asos

Ovaj dvodijelni kupaći kostim prodaje se po cijeni od 35 dolara, odnosno 244 kune. Gornji dio izgleda kao zanimljivi top koji bismo ljeti nosili na kratke hlače ili suknje, ali je problem u donjem dijelu. Gaćice visokog struka na kukovima imaju volane i upravo zbog njih nalikuju pelenama. To je primijetila jedna korisnica na Twitteru, a njezina objava vrlo je brzo postala viralna. 

Marinin post je bio inspiracija i Instagram profilu absos_sos koji je objavio sliku ovih gaćica te je napisa: ''Ono kad se digneš usred Zooma, a zaboraviš da imaš pelenu''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by asbos_sos (@asbos_sos) on

Vrlo brzo je pristiglo puno komentara i šala na račun ovog odjevnog komada, a jedna korisnica je napisala da ju podsjećaju na hlačice koje su nam mame oblačile ispod haljina kako bi prekrile pelenu dok smo bile male. Ipak većina je imala upitnike nad glavom te nisu mogli shvatiti čemu služe ovakvi komadi. 

Možda vas zanima Ova 3 modela kupaćih kostima obožavaju slavne žene koje su prešle 50-u Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0