Moda

5 modela kupaćih kostima koji su idealni za žene s naglašenijim oblinama

  • Kupnja kupaćeg kostima koji će najbolje odgovarati našem tipu tijela ponekada se pretvara u pravu noćnu moru
  • Iako im često sugeriraju nošenje jednodijelnih kostima, za žene s oblinama prigodniji su dvodijelni kupaći budući da mogu kombinirati veličine i krojeve
  • Uz klasične crne kupaće kostime, ovog ljeta nose  se i kupaći kostimi s visokim gaćicama te oni upečatljivog uzorka

Kupovina kupaćih kostima može biti glavobolja, posebno ako tražiš dvodijelni pa se očekuje da cijelo tijelo uklopiš u jednu veličinu. Vrlo malo žena je savršeno proporcionalno te je u suštini ženski torzo načelno manji u gornjem nego donjem dijelu. Iako  jednodijelni kupaći kostimi djeluju fantastično, rijetki su trenutci u kojima će oni jednako sjajno pristajati uz tvoje poprsje kao i tvoju stražnjicu.

Zbog toga je bikini savršen odabir za sve žene s oblinama. Ovako možeš kombinirati različite veličine te ih prilagoditi svome tijelu. Također, možeš se poigrati i različitim stilovima te krojevima kako bi kreirala savršen kupaći koji će obgrliti tvoje obline.

Možda vas zanima Ove tri modne pogreške jednostavno moraš izbjegavati - zbog njih izgledaš znatno starije Rubrika Moda Moda

1. Klasični crni bikini

Ovaj klasični crni bikini omiljen je odabir Ashley Graham, jednog od najpoznatijih plus size modela na svijetu. Gornji dio je superudoban, uz vrpcu za vezanje koja pomaže pridržati poprsje na mjestu. Ovaj konkretan primjer iz Manga dolazi sa steznikom koji pomaže istaknuti figuru, pjenastim punjenjem i ukrasnom kopčom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Mango Violeta (gornji dio 249,90 kuna, donji dio 169,90 kuna)

2. Rukavi s volanima

Novi koncept klasičnog crnog bikinija u kojem je top ukrašen lepršavim rukavima nije samo simpatičan, već pruža veliku pokrivenost za veće poprsje.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Primjer: H&M (gornji dio oko 150 kuna, donji dio oko 110 kuna)

Možda vas zanima Ponuda espadrila raznovrsnija je no ikad, a jedan model mogao bi postati golemi trend Rubrika Moda Moda

3. Gaćice visokog struka

Visoke gaćice s profinjenim detaljem poput modernog geometrijskog uzorka ili ukrašene motivima neodoljivih točkica i zvjezdica nude funkcionalnu udobnost. One djeluju korektivno, učvršćuju trbuščić i oblikuju liniju.

 | Autor:

Primjeri: Lisca (gornji dio 279 kuna, donji dio 159 kuna), Ulla Poppen (415,65 kuna za oba dijela)

Možda vas zanima Plus size brend izazvao bijes snimivši za kampanju izrazito vitke modele u XXL gaćicama Rubrika Moda Moda

4. Lažni remen

Lažni remen obrezuje struk na najužem mjestu što laska izgledu tvoga trbuha. Istu iluziju možeš postići ako odabereš i gaćice kojima je rub donjeg dijela naglašen u drugoj boji.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango Violeta (249,90 kuna za oba dijela)

5. Odvažni print

Ma tko je rekao da su upečatljivi uzorci  prigodni samo za kupaće koje nose mršavice, ovoga ljeta rušimo sve stereotipe! Posebno je popularan zebrasti uzorak jer za razliku od vodoravnih pruga, on pronalazi način kako da obgrli tvoje obline bez da pritom dobivaš na širini.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjer: Asos (oko 248 kuna za oba dijela)

Možda vas zanima Želimo ih! Ovo je jedan od najslađih trendova nakita za nadolazeće ljeto! Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: None

Komentari 0