Stars

Kći Salme Hayek zablistala je na reviji: Osim ljepote, od mame je naslijedila i odličan modni ukus

  • Na jučer održanoj Saint Laurentovoj reviji Salma Hayek se pojavila u društvu supruga i kćeri
  • Njezina je kći Valentina i ovim pojavljivanjem još jednom dokazala da je od mame, osim ljepote, naslijedila i istančan modni ukus
  • Osim što se pojavila u sličnim komadima kao Valentina, Salma se modno uskladila i sa suprugom, a s punim pravom možemo reći da odličan smisao za modu nikome u ovoj obitelji nije stran

Valentina Paloma Pinault pojavila se na reviji Saint Laurenta za jesen 2023. koja je jučer održana u sklopu pariškog tjedna mode. Kći Salme Hayek i François-Henrija Pinaulta za ovu je prigodu odabrala monokromatsku kombinaciju u zlatnim tonovima: suknju niskog struka od krep satena divno je upasirala s mrežastim gornjim dijelom slične nijanse, masivnom zlatnom narukvicom i smeđom torbicom kroko uzorka te smeđe platforme od antilopa zahvaljujući kojima je 'narasla' za nekoliko centimetara.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Salma Hayek priznala: "Jedna moja stara scena striptiza promijenila mi je karijeru..." Rubrika Life&style Life&style

Mlada zaljubljenica u modu od slavne mame, čini se, nije naslijedila samo ljepotu, već i odličan modni ukus. Naime, ne bi nas iznenadilo da je cipele s vrtoglavo visokom potpeticom posudila iz maminog ormara budući da i ona najradije bira upravo modele s platformom i visokim petama, a koje je nosila i prilikom jučerašnje revije. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Salma je za ovu prigodu izabrala pripijenu tamnozelenu haljinu koju je uparila sa crnom kratko rezanom jaknicom sako kroja, jednako vrtoglavim crnim platformama i torbicom gotovo identičnom poput Valentinine, ali u crnoj boji. Sudeći prema fotografijama, modno se uskladila i sa suprugom koji je na reviju stigao od glave do pete odjeven u crno, a kombinaciju koja je lako mogla biti suhoparna, razigrao je sakoom od pliša i teksturiranim šalom nemarno omotanim oko vrata.

Salma Hayek Možda vas zanima Salma Hayek tvrdi da izgled duguje 'čudotvornoj' anti-aging biljci iz Meksika Rubrika Beauty Beauty

Mama i kći koja joj neodoljivo nalikuje u brojnim su se prilikama dokazale kao modno usklađen i vrlo osvješten dvojac, a najviše su pažnje privukle naslovnicom meksičkog Voguea iz svibnja prošle godine na kojoj su se pojavile u gotovo identičnim Guccijevim komadima. Minimalna količina šminke i raspuštena valovita kosa bile su dovoljne da obje zablistaju na jednostavnoj, ali vrlo privlačnoj naslovnici.

U editorijalu koji su skupa s naslovnicom snimile povodom Majčinog dana, kroz mnoge su modne odabire proslavile svoju povezanost, pokazavši kako, osim genetskog materijala, dijele i vrlo sličan, ako ne i isti ukus. 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Lijepa na mamu