Stars

O dva dekoltea sa Zlatnog globusa se najviše pričalo, a onaj Salme Hayek je stvarno fascinantan

  • Na jučerašnjoj dodjeli Zlatnog globusa bilo je toliko zanimljivih kreacija da su nagrade skoro pale u drugi plan
  • Glumice se u ovakvim prilikama ne libe pokazati "malo kože" pa je sve puno fascinatnih proreza i dekoltea
  • O dva duboka dekoltea, Salme Hayek i Kerry Washington najviže se pričalo i to iz različitih razloga

Naravno da smo navikli da se poznate glumice i pjevačice za najprestižnija događanja u godini, a takva je bila i sinoćnja dodjela Zlatnog globusa totalno srede. I da tu neće nedostajati vrtoglavo visokih proreza koji otkrivaju bedra, dubokih dekoltea, obnaženih leđa... I treba biti tako. Sve zvijezde dođu da se pokažu u najboljem izdanju i nije važna samo haljina koju će odjenuti. Vjerujemo da prije ovakvih događanja malo češće idu i u teretanu, a manje u hladnjak...

Pa osim što se danas priča tko je što odjenuo (da, naravno, i tko je što osvojio), priča se i koliko se tko razodjenuo. Dva najupečatljivija dekoltea koja su se jučer mogla vidjeti bila su ona Kerry Washington i Salme Hayek.

Kerry Washington

Kerry Washington u Altuzarrinoj kreaciji našla se na gotovo snim listama najbolje odjevenih. Ispod blejzera glumica ne nosi ništa osim vrlo chic "ogrlice" koja je spojena s elegantnom svilenom suknjom. Sjajan styling, dramatičan izgled, dobar izbor i dobar stil koje je glumica nosila opušteno i s lakoćom, bile su neke od riječi pohvale koje su stizale na njezin račun.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

Salma Hayek

Salma Hayek u Guccijevoj plavo-bijeloj haljini nije dobila toliko pohvala za odjeću kao Kerry, ali doista je fascinirala svojim tijelom. 53-godišnja glumica pokazala je kako i u ovoj dobi bez problema može nositi odjeću koja otkriva tako mnogo. Bravo Salma!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0