Stars

Salma Hayek s kćeri pozirala za naslovnicu modnog časopisa, svi su primijetili njihovu sličnost!

  • Glumica Salma Hayek s kćeri jedinicom pozirala je za naslovnicu Vogue México
  • Slavna glumica i njena kći Valentina progovorile su o raznim zanimljivim temama, kao i o zajedničkom odnosu
  • Ponosna Salma sve je podijelila na svojem Instagramu, a njihovu sličnost svi su zamijetili

Slavna glumica Salma Hayek (55), s kćeri Valentinom Palomom (14) po prvi put je pozirala za zajedničku naslovnicu. Lijepe majka i kći krase svibanjsku naslovnicu meksičkog izdanja časopisa Vogue.

Salma je nekoliko zajedničkih fotografija snimljenih za Vogue México podijelila na svojem Instagram profilu i nazvala ih predivnim ranim darom za Majčin dan. “Obožavam ove fotografije koje je snimio Nico Bustos i ovaj poseban trenutak s mojom Valentinom”, napisala je Salma.

Možda vas zanima Izvještaj s crvenog tepiha BAFTA-e: Lady Gaga oživjela stari holivudski glamur, a Salma Hayek blistala u ljubičastom Rubrika Moda Moda

Valentina i Salma na fotografijama izgledaju predivno, a u komentarima ispod Salmine objave mnogi su ostavili same komplimente, posebno za mladu Valentinu. Linda Evangelista podijelila je emotikone srca, dok je Blake Lively komentirala: “Moja djevojčica!”. Anthony Hopkins udijelio je kompliment za obje: “Predivne majka i kći”.

Salma i Valentina u intervjuu za Vogue México razgovarale su o modi, odjeći, zajedničkom odnosu i poslu te o mnogim drugim temama.

Valentina je iznenadila i izjavom da ne voli nositi markiranu odjeću te je priznala da ponekad posuđuje i majčinu odjeću: “Istina je da kad je u pitanju odjeća, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim. Jedva da primjećujem marke. Također volim kombinirati i nositi vintage komade'', otkrila je Valentina.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Salma Hayek sa suprugom François-Henri Pinaultom i kćeri Valentinom

Salma je progovorila i o svom majčinstvu i činjenici da je postala majka u 41. godini: “Postala sam majka dosta kasno. Kad sam pronašla ljubav svog života, koji je imao stabilnu karijeru, imala sam toliku želju imati kćer da mi ništa drugo nije bilo važno”. Salma je Valentinu rodila u braku s francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom.

Sličnost između slavne majke i njene kći jedinice svi su zamijetili, a iako se još ne pojavljuje često u javnosti, Valentina je prošle godine s majkom bila na svjetskoj premijeri filma “Eternals”, na kojoj su se također modno uskladile.

Možda vas zanima Evo kako je Salma Hayek provela prvi ponedjeljak u novoj godini: E, baš joj je teško! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @salmahayek
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    uopće ne liči na nju, isti tata.....nek si ovi "novinarčići" promijene dioptriju