Moda
Mama i kći oponašaju lookove zvijezda

Majka i kći na duhovit način oponašaju lookove zvijezda s crvenog tepiha

  • Ne jednom smo uzdisale nad prekrasnim haljinama s crvenog tepiha, no nije vjerojatno da ćemo ih ikada imati. Osim... 
  • Osim ako smo poput ovih mame i kćeri koje uspješno kopiraju stil zvijezda za malo novca i dobro se pritom zabavljajući
  • Odjevne kombinacije i frizure slavnih gledamo u njihovoj, duhovitoj izvedbi

Alya Chaglar i njezina kćer Stefani žive u Antaliji u Turskoj. Njihova najdraža stvar koju zajedno rade je oponašanje odjevnih kombinacija slavnih za njihovu Instagram stranicu @seasunstefunny. Tamo već imaju stotine fotografija i više od 400.000 pratitelja. "Jednog dana naišla sam na fotografiju Rihanne u plavoj haljini i odlučila imitirati njezin modni izričaj za svoju kćer, koristeći različite materijale koje sam imala pri ruci", rekla je Alya.

Možda vas zanima Ova mama sa svojom kćerkicom koordinira sve modne kombinacije: “Imamo preko 150 usklađenih outfita” Rubrika Moda Moda

"Dijeljenje te fotografije postalo je vrlo popularno na društvenim mrežama, pa sam nastavila raditi seriju fotografija 'haljina slavnih' i objavila ih pod hashtagom #ahStefani." Njezina kreativna odjeća izrađena je od nekonvencionalnih materijala, uključujući papir, karton i limenu foliju. Zanimjivo je kako papir, folija ili lim mogu zamijeniti skupocjene materijale Chanela, Guccija ili Valentina.

Ponekad će Stefani čak baciti i malo konstruktivne kritike na račun svojih omiljenih poznatih osoba. "Bok Nicole, sviđa mi se tvoja haljina, ali ne sviđa mi se tvoja mašna",  kaže Stefani u videu Nicole Kidman. Osmogodišnja djevojčica postala je poznata od malih nogu po tome što se oblačila u svoje omiljene celebrityje s crvenog tepiha. 

Ovdje vidimo Stefani Chaglar odjevenu kao Rita Ora na premijeri 'Pedeset nijansi tamnije' u LA-u. Orina elegantna haljina ponovno je osmišljena i rekreirana uz novine i par cipela koje su ovoj djevojčici očito prevelike, ali cjelokupnu kombinaciju čine još dražesnijom. "Morate biti jedinstveni, drugačiji i zablistati na svoj način", stoji u opisu fotografije.

Stefani, koja živi u Antaliji u Turskoj, nije samo talentirani model, ona također govori tri jezika: ruski, turski i engleski. "Volim modeliranje, slikanje i, najviše od svega, volim život", rekla je Stefani.

Majka je potrošila 17.000 kuna za odjeću sina jer on odbija nositi sve što nije markirano

Alya i Stefani, poznate su pod imenom Seasunstefunny na Instagramu, a svakodnevno pokazuju kako zajedničko vrijeme majke i kćeri može biti veoma zabavno i kreativno. "Ona voli reći da smo najbolji tim ikada i naša veza veoma je jaka. Ona je moja najveća muza i najbolji prijatelj u isto vrijeme", kazala je ponosna majka.

"Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari u životu" Možda vas zanima "Kupila sam kćeri za deseti rođendan Balenciaga natikače i Prada torbu jer ona već ima ukusa samo za fine stvari" Rubrika Life&style Life&style

Sa svojih 400.000 pratitelja do sada su podijelile brojne kreacije s crvenog tepiha, a najčešće kopiraju izglede velikih zvijezda kao što su Beyonce, Gigi Hadid, Rihanne, Jennifer Lopez, Lady Gage, Zendaye i mnogih drugih slavnih osoba.

Photo: Instagram@seasunstefunny

Komentari 0