Stars

Evo kako je Salma Hayek provela prvi ponedjeljak u novoj godini: E, baš joj je teško!

  • Salma Hayek objavila je fotografiju na prvi ponedjeljak nove godine i pokazala u čemu pronalazi sreću
  • Pozirala je na egzotičnoj lokaciji i pokazala svoju zavidnu liniju
  • Ranije je već svima poželjela da u novoj godini pronađu jednu važnu osobinu...

Prvi ponedjeljak u godini, osobito ako je bio radni, mnogima je predstavljao povratak u stvarnost. Ipak, povratak ne bi trebao biti nešto loše. Baš suprotno - on je i novi početak. A tako ga je doživjela i Salma Hayek.

Na svome je Instagramu slavna glumica objavila fotografiju kojom je pokazala kako provodi početak novoga tjedna nove godine.

"Prva kava prvoga ponedjeljka prvog mjeseca posve nove godine", napisala je ispod objave na engleskom i španjolskom jeziku. Ne bi to bilo ništa neobično da nije pritom pozirala na bajkovitoj lokaciji odjevena u badić.

Salma Hayek Možda vas zanima Salma Hayek obilježila je 55. rođendan fotkom u kupaćem kostimu: 'Možeš rasturati u bilo kojoj dobi!' Rubrika Stars Stars

Jednodijelni kostim leopard uzorka istaknuo je i njezino poprsje i pokazao zavidnu liniju u 55. godini. Fotografija je prikupila preko milijun i 500 tisuća lajkova i mnoštvo komentara. Pratitelji su joj poručili da je predivna i pitali se kako može imati toliko godina, a među njima su bili i brojni kolege i kolegice, a tako i Jennifer Aniston.

Salma Hayek Možda vas zanima Salma Hayek objavila rijetku fotografiju s kćeri, mnogi su Valentinu usporedili s mamom Rubrika Stars Stars

Divna Salma je na sam početak nove godine objavila još jednu fotografiju kojom je poručila da je spremna za nove avanture!

Ranije je pak svima poželjela da nam nova godina donese svijest o vlastitoj snazi. Napisala je to ispod fotografije na kojoj se pridržava za veliki kamen, poput superžene. I primijetili smo suptilnu poruku!

Jasno je da Salma zna uživati u životu, a iako trenutno nismo na egzotičnim lokacijama, i ne živimo takvim glamuroznim životom, važno je sreću pronaći u sitnicama. A upravo je u tome nalazi i ona.

Salma je ljubavnu sreću pronašla prije 16 godina u naručju francuskog biznismena ( i milijardera) Françoisa-Henrija Pinaulta s kojim je u braku 12 godina, a ponosni su roditelji 15-godišnje Valentine.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0