Stars
Salma Hayek

Salma Hayek objavila rijetku fotografiju s kćeri, mnogi su Valentinu usporedili s mamom

  • Osim što je uspješna glumica čija karijera traje više od 30 godina, Salma Hayek ne krije kako uživa i u ulozi mame
  • Njezina mezimica Valentina napunila je 14 godina, a Salma je tim povodom objavila i rijetku fotografiju 
  • Mnogi su primijetili kako je Valentina stasala u mladu ženu, a uspoređivanje sa slavnom mamom je bilo neizbježno

Salama Hayek prilično je aktivna na svome Instagram profilu, ali vjerujemo kako bi njezini pratitelji htjeli znati i ponešto više o njezinom privatnom životu. Putena latino ljepotica pomno bira koje će detalje prikazati iz skladnog obiteljskog život koji već dugi niz godina gradi sa suprugom François-Henrijem Pinaultom. Njezini pratitelji zato su oduševili kada je 55-godišnjakinja objavila fotografiju sa svojom kćeri Valentinom Palomom Pinault i to povodom njezinog 14. rođendana. 

Salma Hayek Možda vas zanima Salma Hayek obilježila je 55. rođendan fotkom u kupaćem kostimu: 'Možeš rasturati u bilo kojoj dobi!' Rubrika Stars Stars

‘’Moja draga djevojko, ti si mi sve. Blagoslovljen dan kada si ušla u moj život kako bi ga osvijetlila svojim blistavim svjetlom. Sretan rođendan, Valentina! Hvala ti što si kakva jesi’’, napisala je ponosna mama.  

Mnogi glumičini pratitelji pridružili su se čestitkama njezinoj kćeri. Neki su se iznenadili kako djeluje odraslo i neizbježno je usporedili sa svojom mamom. 

Salma Hayek (54) otkrila je kakav domaći sok pije za ljepotu. Isprobat ćemo!

‘’Predivna poput svoje mame’’, ‘’Princeza, podsjeća na Salmu’’, ‘’Nadam se da zna koliko joj je mama cool’’, samo su neki od komentara. 

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da Valentina zapravo više nalikuje svome ocu, 59-godišnjem francuskom milijarderu. Što ti misliš?

Salma Hayek za Valentininog oca Françoisa-Henrija Pinaulta udala se 2009. godine, a osim o njihovoj zajedničkoj kćeri povremeno se brine i o Augustinu ‘Augieju’ Jamesa kojeg je njezin suprug dobio u vezi sa supermodelom Lindom Evangelistom. François s prvom suprugom Dorothée Lepère ima 22-godišnjeg sina Françoisa i 19-godišnju kći Mathilde.

Prošlog mjeseca Hayek je svojim pratiteljima pokazala kako izgleda obiteljski odmor, a objavila je i fotografiju Augieja kako joj sjedi u krilu.

‘'Dolazi vikend! Sretan vam kraj tjedna’’, napisala je Salma.

Fotografiju i nagradila Augiejeva mama Linda s dva emotikona srca

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa je