Moda

Izvještaj s crvenog tepiha BAFTA-e: Lady Gaga oživjela stari holivudski glamur, a Salma Hayek blistala u ljubičastom

  • 75. dodjela nagrada BAFTA održana je sinoć u Londonu
  • Poznata lica filmske industrije okupila su se u Royal Albert Hallu, a neke su dame posebno zadivile svojim modnim odabirima
  • Donosimo ti najbolje outfite s crvenog tepiha BAFTA-e

Sinoć je u Londonu održana prestižna britanska dodjela nagrada, BAFTA. Crvenim tepihom u Royal Albert Hallu, na 75. dodjeli nagrada britanske filmske akademije prošetalo je mnoštvo zvijezda.

Na dodjeli nisu bili prisutni princ William, predsjednik BAFTA-e, sa suprugom Kate Middleton, jer su bili spriječeni zbog rasporeda, no večer je svejedno bila prepuna glamura i zanimljivih modnih izdanja poznatih lica filmske industrije.

Ovogodišnju dodjelu vodila je australska glumica Rebel Wilson, a BAFTA-e su po prvi put od 2020. ponovno održane uživo, u Royal Albert Hallu, a ne virtualno.

U nastavku ti donosimo najzapaženije glamurozne stylinge sa sinoćnje dodjele.

Lady Gaga

Pjevačica i glumica Lady Gaga bila je savršeno elegantna u prekrasnoj tamnozelenoj haljini s potpisom Ralph Laurena. Nosila je i pripadajući nakit ukrašen zelenim dragim kamenjem, kao i malu torbicu ukrašenu perjem.

Njena kosa bila je stilizirana u blage valove, a svojim outfitom sve je podsjetila na stari holivudski glamur.

Emma Watson

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Emma Watson na dodjeli nagrada BAFTA

Glumica Emma Watson na crvenom tepihu pojavila se u jednostavnoj, no elegantnoj crno-bijeloj kreaciji dizajnera Oscara De La Rente. Gornji crni dio imao je veliki dekolte, dok je donji dio krasio raskošni bijeli til. Zvijezda filmova o Harryju Potteru styling je upotpunila crnim statement štiklama i malom clutch torbicom.

Naomi Campbell

Supermodel Naomi Campbell koja je nedavno postala i majka, na dodjeli BAFTA nagrada pojavila se u klasičnoj crnoj haljini od baršuna s četvrtastim izrezom i statement, dugačim rukavima.

Uz haljinu modne kuće Burberry, Naomi se odlučila za ultra ravnu kosu, a cijeli outfit upotpunila je širokom narukvicom s dijamantima i visećim dijamantnim naušnicama.

Salma Hayek

Glumica Salma Hayek također je nosila baršunastu haljinu, no u raskošnoj ljubičastoj boji. Haljina modne kuće Gucci naglasila je njenu figuru pješčanog sata, a na rukavima, dekolteu i na prorezu na nozi imala je detalje od crne čipke.

Uz ovu predivnu haljinu Salma nije nosila mnogo nakita, a kosu je podigla u visoku zalizanu punđu na vrhu glave.

Rebel Wilson

Ovogodišnja voditeljica BAFTA nagrada, australska glumica Rebel Wilson privukla je pažnju dramatičnom crnom haljinom od tila s plavim šljokičastim detaljima dizajnera Giambattiste Vallija. Na ušima je nosila viseće dijamantne naušnice, dok joj je kosa bila podignuta u chic niski rep.

Sienna Miller

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALEM (@alemdergisi)

Glumica Sienna Miller, baš kao i Salma Hayek za svečanu dodjelu BAFTA nagrada izabrala je prekrasnu haljinu s potpisom modne kuće Gucci. Svilena haljina u nježnoj svijetloj boji Sienni je savršeno pristajala, a uz nju je nosila i crne čipkaste rukavice.

Uz to, nosila je i efektan nakit Boucheron, naušnice i dugačku ogrlicu. Imala je jednostavnu, opušteni frizuru,  a na usnama je nosila crveni ruž koji ih je posebno naglasio.

Léa Seydoux

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou Léa Seydoux na dodjeli nagrada BAFTA

Bond djevojka, glumica Léa Seydoux na dodjeli je nosila svjetlucavu srebrno-crnu haljinu bez naramenica i s pripadajućim odvojivim dugačkim rukavima.

Haljina je na struku imala umetnuti crni prozirni dio, koji je dodatno naglasio Léin struk. Uz jednostavnu kratku frizuru, glumica nije nosila ni upadljivi make up, a od nakita je imala efektne viseće naušnice.

Možda vas zanima Blanka Vlašić plijenila je poglede u izdanju u kojem je nemamo prilike često vidjeti Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0