Stars

Jennifer Lopez ima sjajnu novu frizuru za jesen zbog koje smo poželjele otići frizeru

  • Na premijeri svog novog filma "Hustlers" Jennifer Lopez je pažnju plijenila smjelom modnom kombinacijom i novom frizurom
  • Pjevačica je dugu kosu koju preferira nositi u visokom repu skratila u duži bob i osvježila plavim pramenovima
  • Riječ je o frizuri koja se lako stilizira i održava, a mi smo zbog nje odmah poželjele nazvati frizera

Na premijeri svog novog filma Hustlers pjevačica  i glumica Jennifer Lopez je zablistala u kožnoj haljine modnog brenda Zimmerman uz koju je kombinirala beretku od istog materijala. A osim izgledom, J.Lo je pažnju plijenila novom frizurom. Raskošno stilizirane duge kovrče koje nerijetko nosi u visokom repu zamijenila je dužim bobom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Prihvaćaš li naš izazov? Osvoji besplatno preuređenje doma Rubrika Life&style Life&style

S dolaskom jeseni mnoge od nas požure frizerima kako bi osvježile i obnovile kosu koja je cijelog ljeta bila izložena nepovoljnom utjecaju sunce i mora. Kako bi uklonile oštećene dijelove nerijetko upravo u ovom dijelu godine posegnemo za škarama i odlučimo se na promjenu dužine. Na isto se odlučila i latino diva koja je skratila kosu te je prošarala laganim pramenovima boje meda.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Frizure koje najbolje pristaju ženi u 30-ima, 40-ima i 50-ima Rubrika Beauty Beauty

Za novi izgled zaslužan je njezin dugogodišnji frizer Chris Appleton koji se svojim novim frizerskim djelom pohvalio na vlastitom Instagramu. Duži bob je izvrstan primjer frizure koji odiše praktičnošću i elegancijom u jednom te ga je vrlo lako stilizirati i održavati. A također s par poteza figara ili pegle, strogi ravni bob se pretvara u blage opuštene kovrče te stvara sasvim novi dojam. Nema dvojbe, ovo je frizura zbog koje bismo poželjele otići frizeru. Što ti kažeš?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0