Beauty

Frizure koje najbolje pristaju ženi u 30-ima, 40-ima i 50-ima

  • Dugačko i kovrčavo ili kratko i praktično? Za svaku dob postoje savršene frizure, a mi ih sve volimo
  • Donosimo ti frizure koje najbolje pristaju ženi u 30-ima, 40-ima i 50-ima
  • Kome najbolje pristaje bob, kome pixie, a kome srednje duge kovrče otkrij u nastavku

Odgovarajuća frizura miluje naše lice i daje nam sjaj. Naša kosa treba svojom bojom i oblikom odgovarati našem tonu kože te biti u harmoniji s bojom očiju. Svejedno imaš li 30, 40 ili 50 godina, uvijek trebaš nositi frizuru s kojom se najbolje osjećaš. Međutim, postoje određene frizure koje nam u mlađoj dobi bolje stoje, a i one koje nam bolje stoje s godinama… 

Najljepše frizure od 30-ih 

Dugačka kosa 

Predivna dugačka kosa je želja mnogih žena. Osobito u 30-ima imamo energije i volje njegovati dugačku kosu. S maskama za njegu i posjetima frizeru možemo pustiti da naraste. 

 | Autor:

 

Lob/Bob 

Ležerna frizura kod koje je kosa do ramena ujedno je praktična i lijepa. Kratka kosa se može lako stilizirati, fenirati, češljati, a i na igralištu s djecom i na poslovnom sastanku izgleda jednako zamamno. Ova mladalačka frizura idealna je za žene u 30-ima. 

 | Autor:

Najljepše frizure od 40-ih

Pixie 

Kratka kosa nije samo praktična, nego je i nevjerojatno moderna! Ako ti oblik lica dopušta, kratko pošišana kosa može izgledati fenomenalno. Osobito kod žena u 40-ima pixie frizura djeluje hrabro i osvježavajuće. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Srednjedugačke kovrče 

Srednjedugačka kosa se lako njeguje i brzo stilizira. Žene u 40-ima vole ovakvu frizuru. S pomoću pegle ili uvijača mogu kreirati frizuru za sve prigode. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Najljepše frizure od 50-ih

Klasični bob 

Klasični, kratki bob je plemenita i lijepa frizura za žene u 50-ima i kasnije. Lako je se njeguje i te uz razne boje može odgovarati svakom godišnjem dobu – na primjer, zlatna boja u ljeto, bakrena u jesen…

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Visoki rep 

Prirodno gusta i snažna kosa i u 50-ima izgleda fantastično kad je dugačka. S visokim repom ćeš izgledati mlađe, on je svojevrsni facelift, no pazi na sijede.     

 | Autor:

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0