Life&style

Prihvaćaš li naš izazov? Osvoji besplatno preuređenje doma

  • Tvoj stan treba makeover? Onda ovo ne smiješ propustiti 
  • Sudjeluj u nevjerojatnim nagradnim igrama i osvoji besplatno preuređenje prostorije
  • Priključi se, postani DIY majstorica i stvori oazu za uživanje 

Prema tebi stiže val pozitivnih promjena i zato te pozivamo da nam se pridružiš u našoj misiji da ti opremimo dom. Organizirali smo za tebe razne nagradne igre i kvizove koje jednostavno ne smiješ propustiti. Prijavi se na natječaj u kojem možeš osvojiti besplatno preuređenje dječje, zatim radne sobe i dnevnog boravka. Prvi i drugi krug prijava nagrađuje Emmezeta.

 | Autor:

Klikni ovdje i prijavi se na natječaj u kojemu možeš osvojiti besplatno preuređenje sobe. Prva na redu je dječja, zatim radna soba i dnevni boravak!


Također, ako ti nedostaje inspiracije za renovaciju doma - ne brini jer smo za tebe pripremili cijeli niz korisnih trikova koji će te totalno oduševiti. Kroz video radionice otkrit ćemo ti kako za potpuno novi izgled stana nije potreban veliki budžet i što sve sama možeš učiniti kako bi tvoj prostor dobio novu svježinu. U tome će ti pomoći influencerica Martina Palić koja je svoj Instagram profil Mako.hr posvetila ''do it yourself'' kreativnim projektima. Pogledaj edukativne videe i uredi dom baš po svom guštu!

 | Autor: instagram@matijavuica instagram@matijavuica

Priključi se, osvoji genijalne nagrade i prepusti se uzbudljivom užitku preuređivanja. Prihvati naš izazov i napravi svoje novo, omiljeno mjesto za uživanje. Priprema, uredi, sad! Sretno!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Guliver/Shutterstock

Komentari 0