Stars

Danas je ova slatka curica poznata influencerica, a nevjerojatno je koliko njezina kći sliči na nju...

  • Brojne naše domaće zvijezde često se fotografijama prisjete svoga djetinjstva
  • Influencerica Lana Klingor Mihić na svom instagram profilu objavila je svoju fotografiju iz 1991. godine
  • Komentari njezinih pratitelja bili su usredotočeni na to kako njezina kćer Kiara veoma liči na nju: "Kiara ista mama, baš lipo i za koju godinu svi će misliti da ste sestre"

Svi se mi rado volimo prisjetiti djetinjstva uz stare fotografije pa u čudu gledati kako smo izgledali, što smo sve kombinirali od garderobe i kakve smo frizure nosili. Često se i naši poznati prisjećaju svojih mladih dana. Mi smo svaki puta u čudu jer ih vidimo bez šminke s kečkicama i u raznim drugim izdanjima u kojima ih do sada nikad nismo viđali.

Možda vas zanima Indira Levak i Lana Klingor Mihić o svom iskustvu u zametenoj Austriji: Dogodine u toplije krajeve Rubrika Stars Stars

Influencerica Lana Klingor Mihić prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila je svoju sliku iz mladih dana uz opis "Lana the Klingor, 1991".

Većina Laninih pratitelja usredotočila se na to kako njezina kćer Kiara nevjerojatno liči na nju. Neki od komentara koji su nam posebno zapeli za oko bili su: "Kiara...samo kaj ti na ovoj slici imaš grooo kose na glavi", "Kiara baš liči na tebe, a kako će tek ličiti",  "Kiara ista mama,baš lipo i za koju godinu svi će misliti da ste sestre" , a pronašao se tu komentar i pjevačice Nine Badrić koja joj je također prokomentirala "Ista Kiara". 

 

Možda vas zanima Žene su nam otkrile: ''Bila sam ljubomorna na cure koje imaju lijepu i glatku kožu'' Rubrika Beauty Beauty

Bivša pjevačica osim Kiare ima još dvije kćeri Marlu i Miku, ali čini se kako Kiara najviše liči na nju. Možeš to vidjeti i na fotografiji gdje je Lana objavila njihovu zajedničku fotografiju. 

Lana je velika obožavateljica kuhinje, a to znanje odlučila je prenesti i na svoje kćeri. Zato rado objavljuje videje u kojima kuhaju zajedno. Komentari pratitelja bili su i više nego oduševljavajući : " Ti si prava sretnica, ove tvoje jedu sve", "Bravo cure" i mnogi drugi komentari pratitelja koji su oduševljeni njezinim videom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuhale smo zajedno. 🤦🏻‍♀️😂 . Napravile smo Linguini s ricottom i divljim šparogama a link za cijeli video je u opisu profila. Jako su fini a od sastojaka vam treba: . 400 gr Linguina 100gr @meggle_hr maslaca 2 vezice šparoga 250 gr ricotte 3 šake naribanog parmezana 1 luk ili ljutika . . Zakuhajte lonac s vodom i u priključaloj vodi skuhajte tvrdi dio stabljike šparoga koji će te kasnije baciti. Kuhajte ih 15ak minuta pa izvadite stabljike, te u toj istoj vodi skuhajte tjesteninu. Posolite vodu obavezno. Na tavi rastopite maslac, dodajte 1 nasjeckani luk ili ljutiku, pa prodinstajte šparoge narezane na komade dužine 4 cm. Ako želite možete podliti s malo bijelog vina. . U zdjeli promiješajte ricottu i naribani parmezan. Kad je tjestenina kuhana, ubacite ju u tavu sa šparogama pa dodajte ricottu s parmezanom. Sve dobro izmješajte pa servirajte. 🥂 . #slanakuharica #cookingwithbosch . #meggle #kotanyi | @bosch.hr @meggle_hr @kotanyi.hrvatska

Objavu dijeli Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor)

Možda vas zanima Lana Klingor Mihić pokazala kako je preuredila svoje potkrovlje - rezultat je fantastičan! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram

Komentari 0