Stars

Indira Levak i Lana Klingor Mihić o svom iskustvu u zametenoj Austriji: Dogodine u toplije krajeve

A trebao je to biti opušteni odmor na snježnim padinama

Dvije poznate Hrvatice, Indira Levak i Lana Klingor Mihić, na društvenim mrežama su podijelile svoja iskustva sa snježnim nevremenom koje je paraliziralo dijelove austrijskih i bavarskih Alpa. Lanu je nevrijeme zateklo je u austrijskom Obertauernu, dok Indira nije ni uspjela doći do tog gradića u blizini Salzburga u koji se zaputila. 

Prije četiri dana, Lana je s obitelji i prijateljicom, opernom pjevačicom Martinom Tomčić, stigla u austrijski gradić sretna jer je, kao što je napisala, nakon šest godina na zimskom odmoru. Snijeg koji je počeo padati razveselio je sve i nisu ni slutili da uskoro neće moći izaći na ceste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Lana je prvi dan uspjela spustiti se niz padinu na snowboardu te je uz sliku napisala: ''U muci se poznaju junaci. Danas se spuštaju samo najhrabriji. Let's do this, Obertauern!''. Već tada smo na slikama mogli vidjeti veliku količinu snijega, da su čak automobili bili sasvim prekriveni te da su ceste zatvorene kako je Lana na svom Instatoryju napisala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Jučer je Lana objavila fotografiju uz koju je napisala ''Kad su staze zatvorene, kad je baš sve zatrpano snijegom, onda se skijaš s djecom u ulici ispred hotela, gdje tata Ante glumi instruktora skijanja, a mama Lana učiteljicu boardanja. Naravno da mi je kći rekla "mama, malo si slaba sa živcima" . Ovo je naš zadnji dan. Hvala osoblju hotela, najdivniji su na planeti. Hvala vam na svemu od srca. ❤️ Mihići.'' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Nakon što je obitelj sretno stigla u Zagreb, Lana je objavila kako je njihov povratak prošao te se zapitala treba li se ipak zaputiti u toplije krajeve. 
 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Indira Levak nije ni stigla do austrijskog gradića već su ona i suprug Miroslav zaglavili u snijegu. Indira je objavila svoju fotografiju i napisala: ''Kaže muž: "Bome jesi nevolja!! Trouble maker!! Evo nas, zarobljeni u Austriji... Zatvorili nam sve puteve do Obertauerna.. Izgleda ništa od skijanja 😪😪😪''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Već nekoliko sati nakon objavljene fotografije, Indira je na svoj Instastory stavila slike povratka u Zagreb te je, kao i Lana, objavila da iduće godine ide u toplije krajeve. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Za miss7 Indira je komentirala svoj pokušaj zimovanja: '' Putovanje je kao uvijek bilo zabavno i opušteno s puno smijeha i dobre glazbe. Stali smo u Sloveniji te smo se čuli s prijateljima koje smo jedva čekali vidjeti na destinaciji na koju smo se uputili. Uz ''malu'' gužvu od 10 kilometara na granicama i ''malo'' snijega ( bila je označena opasnost od lavina) sve je bilo OK. Bili smo 70-ak kilometara prije predivnog skijališta u Obertauernu kad smo naišli na zatvorene ceste i zatvorene sve prilaze mjestu zbog količine snijega. Osjećala sam se kao lik iz filma 'Vlak u snijegu' (ha-ha), a snijeg smo skoro krenuli micati rukama. Nije nam preostalo ništa druge nego se smjestiti u prvi prohodni gradić Mauterndorf, pronaći toplu sobu, pojesti dobru večeru i popiti čašu najboljeg austrijskog vina nakon dugog puta. Tamo smo dočekali jutro u nadi da će se preko noći stanje malo raščistiti i da ćemo ipak stići do našeg odredišta. Jutro je bilo još gore jer je napadalo novog snijega. Vrlo brzo smo donijeli odluku za povratak u Zagreb jer smo se uplašili da ćeš nas, ako se probijemo do odredišta, zatrpati te ćemo ostati zaglavljeni do proljeća (ha-ha). Između ostalog u Zagrebu su nas čekale i brojne poslovne obaveze. Naš zaključak je da odsad idemo samo u toplije krajeve, što južnije tako da možemo zapeti samo u nekom dobrom restoranu, okruženi suncem, dobrim društvom i pjesmom. Vjerojatno ćemo otići u Australiju.''

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0