Stars

Lana Klingor Mihić pokazala kako je preuredila svoje potkrovlje - rezultat je fantastičan!

  • Blogerica je na Instagram profilu podijelila fotografije na kojima se pohvalila preuređenim potkrovljem
  • Ipak, nije sasvim zadovoljna jednim komadom namještaja koji namjerava promijeniti
  • Odala je i kako uspije ostvariti projeke poput ovoga

Lana Klingor Mihić ne skriva da obožava svoj dom i uživa u njegovom preuređenju. Tako je u lipnju prošle godine najavila veliko preuređenje potkrovlja

"Kad je muž rekao da počinju radovi, reko' 'ok, slijedi još jedna saga, prljava kuća, majstori…'. Taj dan sam snimala, i drugi isto. Nisam se htjela penjati na tavan. Otišla sam popodne po djecu, došla doma, odveo me gore i rekao 'zatvori oči'. Čekaj, jel moguće da je ovo gotovo u dva dana?? Ovo je u rangu 'RADOSTI', ali tamo sam mogla opisati sve svoje osjećaje, tu baš i ne mogu. Možda ću moći za nekoliko dana.", napisala je Lana ispod serije fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu i dodala: 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

"A sad slijedi cijeli proces stvaranja novog poglavlja za Slanu Kuharicu, u kojoj ćemo i dalje uživati zajedno. Obećajem, vodit ću vas kroz cijeli postupak uređenja potkrovlja, pa i odgovoriti na pitanja mnogih od vas, koji ste kao i mi, u fazi 'gradnje' svog doma. Avantura se nastavlja…. Izolacija krova, poda, struja, voda, grijanje, uređenje interijera. Samo veselo i samo pozitivno".

Možda vas zanima WOW! Pogledaj kako izgleda luksuzna kuća popularnog glumca! Rubrika Stars Stars

Poznata PR agentica i mama održala je svoje obećanje i sa svojim pratiteljima mjesecima dijelila brojne detalje oko uređenja, a radovima je napokon došao kraj. Lana je tako sinoć na svom InstaStoryju objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako izgleda njezino preuređeno potkrovlje. "Selim na svoj tavan", napisala je uz jednu fotografiju, a potom objavila još nekoliko njih. Pokazala je svoj kutak ispod prozora... 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

...ali i stol, kojim nije u potpunosti zadovoljna. "Ovdje ustvari želim duuugačak stol (bar 3 metra), s nekim debelim crnim željeznim postoljem oko kojeg će biti 10 različitih stolica (ove su iz Emmezete). Dok ne nađem takav stol, dobar je i ovaj", napisala je Lana.

Na posljednjoj fotografiji poručila je svojim pratiteljima da su snovi ostvarivi i da se samo moraju zasukati rukavi i da se mora raditi. Istaknula je i da ništa ne pada s neba i da se samo trudom i radom može doći do cilja. Njezini obožavatelji nisu skrivali oduševljenje preuređenim potkrovljem, a Lana je i sama izjavila kako joj je pun inbox poruka s pitanjima i pohvalama i svima se zahvalila. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Kako se tebi sviđa njezino novo potkrovlje? 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0