Stars

WOW! Pogledaj kako izgleda luksuzna kuća popularnog glumca!

Jim Parsons, 45-godišnji glumac koji je utjelovio popularnog ''štrebera'' Sheldona u seriji Teorija velikog praska, ima stvarno jaaako luksuzan dom

Američki glumac Jim Parsons svjetsku je slavu stekao tumačeći lik Sheldona u sitcomu 'Teorija velikog praska'. Iako je njegova televizijska karijera započela već 2002. godine u seriji 'Ed', popularan je postao tek kada je, 2007. godine, Teorija velikog praska krenula s prikazivanjem. Parsons se apsolutno uklopio u lik štrebera i teoretičara fizike, a najgledanije epizode dosezale su nevjerojatnih 20 milijuna gledatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

Da se Jimu Parsonsu uloga Sheldona prilično isplatila svjedoči i činjenica da su Internet preplavile fotografije njegovog mega-luksuznog doma u Los Anglesu koji je stavio na prodaju. Prvotno je za bogato opremljenu kuću tražio čak 8,95 milijuna dolara, ali...  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram na koncu je cijenu snizio na 6,995 milijuna dolara. Na fotografijama je prikazan raskošni interijer te police s mnogo knjiga. Dakle, ovaj ljubitelj literature definitivno se uspio identificirati sa svojim likom Sheldonom.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Osim toga, očito je da voli i kuhati. I mi bismo voljeli s ovakvom kuhinjom, moramo priznati. Tamnomaslinasti namještaj, mnogo svjetla i drveni dekorativni elementi oduzimaju dah.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Kupaonica mu je, rekli bismo, prilično vintage, ali definitivno ima šarma. Za oko nam je posebno zapeo veoma poseban tuš obložen mramorom i prekrasnim mozaikom. WOW!  | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Da, interijer nas je osvojio, ali eksterijer je još bolji. Čini se da Jim ima veliko dvorište u koje je stala kamena šetnica, mnogo zelenila i vodopad samo za njega.   | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram Kuća i okućnica definitivno bi mogli biti set za film, a Jim nedvojbeno ima jako dobar ukus. Mi bismo se sutra preselili ovamo. A ti? 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0