Stars

Lana Klingor Mihić ima super trik za uljepšati blagovaonicu - vrijedi iskopirati!

  • Influencerica Lana Klingor često razveseli Instagram pratitelje slikom svog doma
  • Sinoć je objavila fotku blagovaonice i prikupila tisuće lajkova
  • Oko stola je postavila sasvim različite stolice i to izgleda savršeno

Influencerica Lana Klingor Mihić ne skriva da obožava svoj dom i jako uživa u uređenju interijera. Nedavno je preuredila potkrovlje i oduševila svoje brojne pratitelje koji su pohvalili njenu dekoratersku vještinu.  | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Čini se da se svestrana pjevačica s dekoracijom dobro snalazi jer je svojom sinoćnjom objavom također prikupila hrpu komplimenata na račun kuće. S pratiteljima je podijelila sliku svog blagovaonskog prostora. ''Ovo je najvažnije mjesto u našoj kući. Tu se okupljamo, tu se družimo, zajedno jedemo, zajedno se smijemo, razgovaramo, ako treba i plačemo, ali smo zajedno. Stol sam najdulje birala i tražila, baš zato što mi je kao takav važan. Stotine, ali baš stotine vas mi je pisalo za stol i hvala svima na idejama i kontaktima.'' - napisala je pjevačica te objasnila u kojim je sve trgovinama kupovala komade za blagovaonicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Objava je u kratkom roku prikupila 5 tisuća lajkova, a nama je za oko zapeo jedan detalj na koji se Lana nije osvrnula. Pjevačica je oko stola postavila sasvim različite stolice koje su definitivno podignule Laninu blagovaonicu na novu razinu.  Na slici se vide tamnoplava, svjetloplava, žuta, zelena, narančasta, bež, smeđa te dvije šarene stolice. Moramo priznati da je kombinacija stvarno preslatka i tematski zaokružena, a nema sumnje da će Lana i njena obitelj u ovom prostoru definitivno uživati. A trik sa stolicama definitivno vrijedi iskopirati! 

Photo: Instagram @Lana Klingor

Komentari 0