Moda

Ovog proljeća nosimo traper: Mango ima nove komade u kolekciji i ne znamo koji nam je bolji

Proljetne kolekcije su na velika vrata počele pristizat na police omiljenih high street adresa, stoga iznimka nije niti svima omiljeni Mango. Naime, od Manga smo navikli na chic modne komade koje je lako prilagoditi vlastitom stilu i tako uvijek biti u trendu, a kao što smo spomenuli - najnoviji traper komadi iz (Im)Perfect Denim kolekcije oduševili su nas na prvi pogled.

Riječ je o casual dnevnim komadima koji su kao stvoreni za prijelazno razdoblje, a to najbolje potvrđuje traper baloner koji se nalazi u ponudi. Mango model dolazi u ispranoj nijansi s pojasom koji naglašava struk, a možeš ga kombinirati doslovno na mali milijun načina. Primjerice, udobna rebrasta haljina, najdraže gležnjače i ovaj baloner, tvoju svakodnevnu kombinaciju pretvorit će u stylish streetstyle priču. Naravno, sve možeš dodatno začiniti s detaljima ili pak odabirom nešto drugačijih cipela. Mi glasamo za trendy mrežaste balerinke koje su i ovog proljeća veliki hit.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango baloner (99,99 eura)

Osim balonera, jako nam se sviđaju i maksi suknje, pogotovo model s asimetričnim detaljima. Već ga možemo zamisliti u kombinaciji s kratkim kardiganima na kopčanje ili crop hoodicama voliš li spojiti različite modne estetike. „Ziheraški“ odabir je i uska majica u neutralnom tonu, ali mi ipak navijamo da pustiš mašti na volju i biraš nešto zaigranije komade.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango suknja (49,99 eura)

Možda vas zanima Mango ima preslatke crvene satenske balerinke sa zakovicama, ni Dorothy im ne bi odoljela! Rubrika Moda Moda

Što se tiče detalja, za oko su nam zapele traper slingback salonke. Ovaj model je odličan ulov voliš li detalje koji su istovremeno trendi i elegantni. Možeš ih nositi na posao, u posebnim prigodama ili pak u izlasku – za koju god se varijantu odlučiš, izgledat će baš dobro.

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango slingback salonke (45,99 eura)

U nastavku potraži još komada iz nove traper kolekcije koje smo poželjeli u ormaru!

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango bomber jakna (69,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango haljina (59,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango traperice (59,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango suknja (45,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango šilterica (19,99 eura)  | Autor: Mango Mango Foto: Mango traperice (39,99 eura)

Možda vas zanima U Mangu smo pronašli savršeno odijelo koje je kao stvoreno za poslovne kombinacije Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram / @lanaleroy

Komentari 0