Moda

U Mangu smo pronašli savršeno odijelo koje je kao stvoreno za poslovne kombinacije

  • Poslovna moda nekad je bila sinonim pomalo dosadnog odijevanja, ali to već odavno nije tako
  • Naime, u ponudi brendova može se pronaći pregršt odličnih komada koji su istovremeno chic i odvažni
  • Ovog puta za oko nam je zapelo divno odijelo iz Manga koje ima sve što želimo od poslovne estetike, a moguće ga je i upotpuniti detaljima koji će začiniti cijelu modnu priču

Radi se o odijelu u svjetlo sivoj boji sa suptilnim bijelim prugicama. Sako nije oversized kroja, ali nije niti potpuno uzak. Voliš li ipak da pristaje nešto komotnije, predlažemo da kupiš broj veći i u tom slučaju možeš biti sigurna da ćeš postići željeni look.  S druge strane, hlače su šireg kroja i niskog struka te ih je poželjno kombinirati s uskim dolčevitama ili košuljama koje možeš uvući. Kao „točka na i“ ovog odijela ističe se prsluk koji cjelokupnom stylingu može podariti dodatan element ozbiljnosti, ali i otvara vrata eksperimentiranju s onime što ćeš odjenuti ispod njega.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango hlače (49,99 eura)

Osim provjerenih opcija (bijele košulje), mi glasamo da biraš boje koje će na zanimljiv način kontrastirati odijelu i poslovnu kombinaciju učiniti puno zaigranijom. Također, slobodno biraj i nešto upečatljiviji nakit, srebrni ili zlatni, a nisu isključeni niti zanimljivi motivi, perlice, biseri i slično.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango sako (79,99 eura)  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango prsluk (45,99 eura)

Naravno, ovo odijelo ne moraš uvijek nositi u paru. Hlače mogu biti i casual opcija za kombinacije s udobnim džemperima i tenisicama, dok sako možeš kombinirati sa suknjama ili užim hlačama te pomoću remena naglasiti struk. A što se tiče prsluka, kad zatopli, možeš nositi samo njega kao efektan top.

Longchamp torba Možda vas zanima Mango torba jako nas je podsjetila na kultni Longchamp model koji je ponovno jako popularan Rubrika Moda Moda
 
Photo: Mango outlet

Komentari 0