Moda

Mango cipele samo jedan remenčić razlikuje od Miu Miu slingback modela: koje su ljepše?

  • Miu Miu slingback štikle su preplavile društvene mreže i gotovo svaka it djevojka ih nosi 
  • Poslije vladavine platformi i veoma visokih potpetica, ponovno smo se vratili u eru kitten potpetica, i iako ih jedni vole, drugi baš i ne, ne možemo poreći njihovu popularnost
  • Obzirom na popularnost Miu Miu slingback štikli ne čudi nas da su high street brendovi odlučili izbaciti dupe proizvod

Prije nekoliko dana objavljena je LYST popis najpopularnijih brendova na svijetu, a Miu Miu se našao na drugom mjestu. Stoga nas niti malo ne iznenađuje činjenica da u high street trgovinama viđamo proizvode koji su slični, da ne kažemo gotovo identični kao proizvodi brenda Miu Miu. Poslije bajkeriskih čizama, satenskih balerinka, šljokičastih gaćica i smeđih mokasinki kojima je brend preplavio društvene mreže, u fokus su došle i slingback cipele s niskom petom.

Foto: Miu Miu, bordo slingback cipele (990 eura) | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu, bordo slingback cipele (990 eura)

Ovaj model Miu Miu cipela su prošetala mnoge it djevojke poput Emily Ratajkowski i Gigi Hadid. Posebne su po tome što imaju nisku petu, oštri vrh, delikatne detalje zlatnih kopči i dolaze u lakiranom izdanju što ih čini posebno upečatljivima. Moramo priznati da nas uopće ne čudi što su postale statusne cipele. Nama se posebno sviđa to što se u modu vraća niska peta obzirom da volimo nositi potpetice i tijekom dana, a želimo izbjeći bol u stopalima. I priznajemo, izgledaju jako fashion!

Foto: Miu Miu, bordo slingback cipele (990 eura) | Autor: Miu Miu Miu Miu Foto: Miu Miu, bordo slingback cipele (990 eura)

Miu Miu slingbacks se rasprodaju veoma brzo pa može biti izazov uloviti ih, a cijena im je 990 eura i mogu se kupiti putem njihove službene stranice MiuMiu.com. Mango je bio brz pa je predstavio gotovo identičan model cipela (najočitija je razlika što Miu Miu imaju tri remenčića na ristu, a Mango cipele dva) koje dolaze u crnoj boji sa srebrnim kopčama, kao i u jarko crvenoj boji sa zlatnim kopčama i crnom petom. Moramo priznati da su odličan primjer dupe komada.

Foto: Mango slingback crne cipele sa srebrnim kopčama (49,99 eura) | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango slingback crne cipele sa srebrnim kopčama (49,90 eura)

Foto: Mango slingback crvene cipele sa zlatnim kopčama (49,99 eura) | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango slingback crvene cipele sa zlatnim kopčama (49,90 eura)

Cijena ovih Mango cipela je 49,99 eura, a visina pete im je 5 cm. Možeš ih pronaći na Mango.com

 

Photo: Instagram @sourcedbytara

Komentari 0