Moda
Miu Miu balerinke

Miu Miu balerinke su posvuda, u rekordnom roku su preplavile Instagram. Evo s čime ih sve kombiniraju

  • O Miu Miu balerinkama već smo pisali, ali moramo opet. Na svim su Instagram feedovima influencerica, nadmašile su sva očekivanja o popularnosti i postale prava "pošast"
  • Nježne i romantične balerinke od satena koje izgledom više pripadaju u baletne dvorane nego na ulice više nisu tema rasprava - postale su mainstream u samo dva mjeseca
  • Miu Miu balerinke s vrpcom brend je prvo predstavio 2016. godine, no nikad nijedna njihova verzija nije postala tako popularna kao ove satenske

U modnom svijetu često se događa da jedan modni komad postane prva senzacija i preuzme svu pažnju, posebno na društvenim mrežama. Trenutno su to Miu Miu balerinke, koje su mnoge influencerice odabrale kao svoj izbor obuće na proteklim Tjednima mode. Ove cool i udobne balerinke nevjerojatno su popularne među ljubiteljicama mode i ovog brenda, a njihovo novo satensko izdanje zaludjelo je stvarno puno žena.

Miu Miu balerinke | Autor: Instagram @_jeanettemadsen_ Instagram @_jeanettemadsen_ Miu Miu balerinke

Balerinke se općenito unazad nekoliko sezona polako vraćaju u modne trendove, što su neki jedva dočekali, dok će ih drugi i ovaj put preskočiti, a kontroverzne Miu Miu balerinke u novom izdanju pojavile su se prije nekoliko mjeseci te im se predviđao status pravog jesenskog trenda, što su i opravdale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Možda vas zanima Zavirili smo u Borovo i otkrili divne bež i crne mokasinke, od prave kože i po odličnoj cijeni Rubrika Moda Moda

Miu Miu balerinke | Autor: Instagram @emilisindlev Instagram @emilisindlev Miu Miu balerinke

Neki ih obožavaju, dok se drugima model ne sviđa, no svakako možemo potvrditi da su trenutno pravi it komad. Miu Miu balerinke s vrpcom brend je prvo predstavio još 2016. te su otad ove cool i udobne balerinke prilično popularne među ljubiteljicama mode i ovog brenda, a njihovo novo satensko izdanje oborilo je rekorde svih Miu Miu modela balerinki do sada.

Prvo izdanje krasila je vrpca koja se omotavala oko gležnja te dodatne kopče, a ta verzija također je još uvijek u ponudi Miu Miu kolekcije u crnoj, bijeloj i bež boji.

Novi modeli balerinki koje krasi i tanka vrpca ukrašena logom brenda, trenutno su dostupni u pet boja u satenskoj verziji, jarko crvenoj, tamnosmeđoj, bijeloj, crnoj i ružičastoj.

Iako se ne čine obućom namijenjenom za hladnije vrijeme, većina influencerica je domišljato našla rješenje i za to te uparila svoje balerinke s visokim vunenim ili najlon čarapama za totalno chic, a istodobno topli look!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ako je suditi po njihovim posljednjim outfitima s Miu Miu balerinkama, većina influencerica ovaj je par obuće logično odlučila spojiti s plisiranim suknjama raznih duljina za jednostavan i romantičan modni look.

Miu Miu balerinke | Autor: Instagram @carodaur Instagram @carodaur Miu Miu balerinke

Cipele Zara Možda vas zanima Zara u ponudi ima neodoljive lakirane cipelice u kojima želimo provesti jesen Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @_jeanettemadsen_

Komentari 0