Moda

Naše slavne cure već nose najveći jesenski trend, evo kako ga kombiniraju

  • Pulover na prugice je vječni komad koji obožavamo imati u garderobi, a upravo će pulover s mornarskim uzorkom biti najveći ovosezonski trend
  • Pulover na pruge može se uistinu kombinirati na različite načine i u različitim prilikama što ga čini super popularnim izborom u ove prijelazne dane
  • Evo kako ga nose naše poznate dame

Sada kada smo već dobro zagazili u rujan i prvi jesenski mjesec, vrijeme je i da iz ormara polako izvadimo svoje omiljene jesenske komade. Pletivo je, kao i svake jeseni, i ove u modi, a ono što se čini da će biti ultimativni modni trend ove jeseni su tamnoplavi i bijeli prugasti Breton puloveri. 

Slađana Ostić @slakipalaki Možda vas zanima Kukičani top savršen je za prijelazno jesensko razdoblje, naša influencerica ga super kombinira Rubrika Moda Moda

A mornarski uzorak definitivno nije rezerviran samo za ljeto, već ćemo ga na ulicama i Instagramima moći viđati i u ovo prijelazno razdoblje. Već smo zapazili i naše prve modne vijesnike jeseni - ovo su naše poznate dame koje se slažu kako je prugasti pulover bezvremenski klasik kojem se redovito vraćamo. A možda se samo teško opraštamo s ljetom? Evo kako naše slavne cure nose najveći jesenski trend.

Andrea Andrassy

Kolumnistica i spisateljica Andrea Andrassy trenutno šeta austrijskom prijestolnicom, a njen modni odabir upravo je prugasti pulover. Andrea je savršeno iskombinirala oversized pulover s kratkom suknjom i tenisicama, dok je preko ramena prebacila crnu kožnu torbicu. Andrea zna kako se odijenuti za razgledavanje grada, a nama se jako sviđa njen izbor pulovera s debelim prugama.

Elegantne i bezvremenske modele Polène Paris torbica influencerice obožavaju

Nina Badrić

Nina Badrić još je jednom pokazala kako je uvijek u korak s trendovima te kako ih s lakoćom prilagođava svome stilu. Poznata pjevačica objavila je fotografiju iz Dubrovnika na kojoj pozira u trendi modelu plavih traperica koje je iskombinirala s prugastim puloverom sa šarmantnim detaljima gumbića poredanih duž podlaktice. Nina izgleda sjajno, a posebne pohvale idu i za preslatke šlapice!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Paula Sikirić

Bivša radijska voditeljica, a danas uspješna influencerica koju prati gotovo 100.000 ljudi na Instagramu, Paula Sikirić također zna kako nositi pulover s prugama. Lijepa Paula pokazala je svoju modnu kombinaciju u videu na Instagramu te sama zaključila: "Zapravo sam baš zadovoljna outfitom." A kako ne bi i bila kada izgleda sjajno -za što je dobila i brojne pohvale pratitelja. Paula doduše ne nosi pulover te je u nešto laganijoj majici kratkih, širokih rukava -ali, prugičasti trend je tu! Majicu nosi na svilenu crnu suknju, a izgled je razigrala kombinacija zelene marame oko vrata i popularnog modela zelene torbice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Ema Luketin

Naša blogerica i influenserica Ema Luketin još je proljetos nosila prugasti pulover i dokazala nam kako je ovaj odjevni komad uistinu svesezonski i apsolutni modni hit ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

 

Photo: Instagram @andreaandrassy

Komentari 0