Moda

Mango ima preslatke crvene satenske balerinke sa zakovicama, ni Dorothy im ne bi odoljela!

  • Crvena se boja posljednjih mjeseci uvukla u sve sfere naših garderoba i postala jedna od najpopularnijih nijansi, bilo da su u pitanju beauty, bilo modni trendovi
  • Iako je Pantone bojom godine proglasio nijansu nazvanu 'peach fuzz', mi ćemo kroz naredne mjesece nastaviti plesati u ritmu Bowiejeve 'Let's Dance', pjesme koja je na najbolji način opjevala crvene cipelice
  • A model preslatkih satenskih crvenih balerinki sa zakovicama koje izgledaju kao da su išetale ravno iz slavnog Bowiejevog stiha pronašli smo u aktualnoj Mangovoj ponudi i zaljubili se na prvi pogled

Ako je suditi prema modnim trendovima uz koje smo uplovili u novu godinu te prema pratećoj ponudi high street brendova, ali i vodećih svjetskih dizajnera, soundtrackom za 2024. komotno bismo mogli proglasiti Chris de Burghovu 'Lady in Red', budući da se boja strasti polagano uvukla u sve sfere naših garderoba.

 | Autor: mango mango Foto: Mango, crvene balerinke sa zakovicama (49,99 eura)

Iako je Pantone bojom godine proglasio nijansu nazvanu 'peach fuzz', mi ćemo kroz naredne mjesece nastaviti plesati u ritmu Bowiejeve 'Let's Dance', pjesme koja je na najbolji način opjevala crvene cipelice. A model preslatkih satenskih crvenih balerinki sa zakovicama u istoj boji iz aktualne Mangove ponude kao da je išetao ravno iz slavnog Bowiejevog stiha. Baš kao što 'put on your red shoes and dance the blues' poziva da zaboravimo sve brige ovog svijeta i jednostavno se prepustimo ritmu, i ove cipelice, poput najslađeg preuranjenog vjesnika proljeća, u nama bude radost, polet i životni elan. 

Možda vas zanima Boudoir kaput u koji želimo uložiti ove zime savršen je voluminozni model od crvenog buklea Rubrika Moda Moda

I nije to nimalo slučajno jer, osim što model s dva remenčića i minijaturnom mašnicom izgleda preslatko sam po sebi, dolazi u boji koju se od davnih dana povezivalo s ljubavi, strasti, podizanjem raspoloženja i veseljem, pa nas silno raduje što je ova predivna, vatrena nijansa, ove godine zastupljenija no ikad prije. 

 | Autor: mango mango Foto: Mango, crvene balerinke sa zakovicama (49,99 eura)

Nakon crvenog kaputa kao jednog od najpoželjnijih komada ove zime, ne sumnjamo da će upravo crvene cipelice biti jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih komada u nadolazećim mjesecima, a ovaj nam šarmantni Mangov model djeluje kao jedan od onih koji bi mogli zaigrati glavnu ulogu u proljetnim stylinzima. 

Možda vas zanima Kada se netko zaljubi u Barbie roza: prolaznica nosi dobar spoj ružičaste i crvene Rubrika Moda Moda

Budući da su u pitanju balerinke, u njima komotno možemo obavljati sve što je na našoj listi obaveza zapisano, odlično će izgledati uz ležernije kombinacije, ali i one psolovne, a s obzirom na to da su izrađene od satena, podići će svaku kombinaciju i sjajno se uklopiti i u svečanije outfite.

 | Autor: mango mango Foto: Mango, crvene balerinke sa zakovicama (49,99 eura)

Za crvenu je boju jako dobro poznato da je divan dodatak monokromatskim crnim, ali i crno-bijelim kombinacijama, a uparena s nježnim ružičastim nijansama postaje jedan od najneodoljivijih spojeva. Kada se svemu ovome doda i više no pristupačna cijena od svega 49,99 eura, nekako imamo osjećaj da je samo pitanje trenutka kada će uz njih osvanuti 'sold out'. 

Photo: Mango outlet

Komentari 0