Moda

Dvije gotovo identične torbe: jedna košta 50 eura, a druga 1200 eura. Koja nam se više sviđa?

  • Dizajnerski komadi oduvijek „drže“ cijenu, bez obzira na to je li riječ o doista posebnom dizajnu ili onom uobičajenom
  • Međutim, u high street ponudi vrlo često se mogu pronaći gotovo identične varijante po znatno nižim cijenama 
  • Upravo se to dogodilo ovog puta u Mangu gdje smo naišli na model koji nalikuje popularnoj Jacquemus Le Regalo tote torbi
  • Pročitaj također: 10 dizajnerskih komada sada možemo uloviti doslovno u pola cijene

Le Regalo je veća tote torba koja dolazi u dvije boje, crnoj i bež te je poprilično popularna zbog svoje praktičnosti. Ovo je model koji je kao stvoren za svakodnevno nošenje s naglaskom na poslovne kombinacije, a detalj koji torbu izdvaja je efektno zlatno kopčanje. Minimalistička i vječna, torba se trenutno može kupiti na popustu, no i po sniženoj cijeni od 840 eura, malo nam se zavrtjelo u glavi.

 | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: Mytheresa, Jacquemus Le Regalo (840 eura)  | Autor: MyTheresa MyTheresa Foto: Mytheresa, Jacquemus Le Regalo (840 eura)

Srećom, gotovo identičan model ima i Mango. S cijenom od 50-ak eura, nama se ovo čini kao adekvatna zamjena koja će jednako dobro funkcionirati kao i mnogo skuplji Le Regalo model. Mangova varijanta dolazi u sličnoj bež nijansi i također ima kopču koja doduše nije zlatne boje, već u boji torbe. No, složit ćeš se s nama kako su torbe potpuno iste estetike i namjene.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (49,99 eura)  | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (49,99 eura)

E sada – koju odabrati. Jacquemus model napravljen je od prave kože te se u izradi svakako vidi razlika u samoj kvaliteti. Suprotno tome, Mangov model je od umjetne kože, no ne izgleda nekvalitetno za cijenu po kojoj se prodaje. U zaključku - odluka naravno ovisi o tvojoj platežnoj moći, nama su sjajne obje verzije i mislimo da se jednako dobro mogu uklopiti u stil odijevanja te naglasiti ljepotu klasičnih modela. 

Možda vas zanima Guccijeva Jackie torbica mnogima je samo san. Zato smo sretni što smo pronašli jeftiniju verziju Rubrika Moda Moda
Photo: Mytheresa / Mango

Komentari 0