Moda

Osvetnička haljina: zvijezde koje su se osvetile bivšem izgledajući bolje nego ikada

  • Svakoj od nas barem jednom je zatrebala ili će zatrebati tzv. osvetnička haljina, da bivšem pokažemo kako smo zgodne i sretne bez njega
  • Konačno sam slobodna, samouvjerena, seksi žena sa životnim iskustvom i nema tog muškarca zbog kojeg ću ostati kod kuće i ponižena plakati - poručila je Lady Di Charlesu i započela tradiciju
  • Slijede je mnoge: od Jennifer Aniston nakon prekida s Bradom Pittom i Nicole Kidman nakon Toma Cruisea do Irine Shayk koja je poruku poslala Bradleyu Cooperu

Možda i ne znaš što je to osvetnička haljina, ali vjeruj, gotovo svakoj ženi barem jednom u životu bit će potrebna. Nitko igru s osvetničkom haljinom nije izveo tako dobro kao princeza Diana. Dogodilo se to prije 26 godina - Princ Charles konačno je javno priznao u televizijskom intervjuu da je Dianu - nećemo birati riječi -  godinama varao sa ženom svog života, Camillom. U tom trenutku princeza Diana odlučila je te večeri (ipak) izaći van. Predugo sam ja patila, bolovala, plakala i tugovala sama u svojoj sobi zbog toga što me Charles ne voli i vara, vjerojatno je pomislila Diana, koja je na dan vjenčanja sa svojim princom iz snova bila naivna, sramežljiva, zaljubljena mlada djevojka bez ikakvog ljubavnog iskustva.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

1. Lady Di (1994.): noć kad je Charles rekao svima da voli drugu

Te noći pred očima javnosti, na ljetnom partyju londonske galerije Serpentine, pojavila se posve drugačija Diana. Trebala je nositi drugu, decentniju kreaciju. No, proletjela je kroz svoju garderobu, svoju Aladinovu pećinu, i naišla na malu crnu haljinu grčke dizajnerice Christine Stambolian koju prije nije nikad nosila jer joj se činila isuviše seksi čak i za modernu princezu. Te večeri pripijena haljina starinskog dekoltea kakav su nosile francuske kurtizane u operi rekla je snažnije od bilo kojih riječi upravo ono što je Diana htjela poručiti britanskim medijima - ja sam konačno slobodna, samouvjerena, seksi žena sa životnim iskustvom i nema tog muškarca zbog kojeg ću ostati kod kuće i ponižena plakati.

Možda vas zanima Saznaj kako zablistati poput J.Lo i zavesti svakog muškarca uz minimalan trud Rubrika Beauty Beauty

To je ono što poručuje svaka osvetnička haljina: što ti se može dobro dogoditi dok plačeš sama u svojoj sobi, izađi, negdje svira glazba koja će te oduševiti i vratiti u život...a ovo su žene koje su shvatile Dianinu poruku s osvetničkom haljinom:

2. Nicole Kidman (2001.): uoči finala razvoda od Toma Cruisea

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Noć uoči finalnog završetka razvoda od Toma Cruisea, Nicole se 2001. godine pojavila na premijeri svog uspješnog horora "Drugi" - baš kao i Diana - u maloj crnoj haljini. I Cruise je bio tamo kao producent filma. Nicole je otkrila svoje savršeno tijelo i zanosni dekolte jer je gornji dio haljine zapravo bio korzet.

3. Jennifer Aniston (2005.): Brad, moj život ide dalje

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Jennifer je Bradu Pittu nakon prekida poslala poruku da će preživjeti i nastaviti dalje u veoma, ukusnoj, nenametljivoj Chanel haljini u kojoj se pojavila na njujorškoj premijeri trilera "Fatalni preljub", toliko drugačijoj od onoga što bira Angelina. A ipak, pokazala je savršeno tijelo.

4. Reese Witherspoon (2007.): Sunce mi je napokon zasjalo

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Njezina jarko žuta seksi haljinica Oliviera Theyskensa za modnu kuću Nina Ricci koju je odjenula dodjelu nagrada Golden Globes kao da je vikala da se na njezinom prozorčiću konačno pojavilo sunce nakon razvoda od Ryana Phillippea.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

5. Anne Hathaway (2008.): Nemam ništa s tim kriminalcem

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nakon prekida s kontroverznim biznismenom Raffaellom Follierijem koji joj se iza leđa bavio svim i svačim i gotovo joj uništio reputaciju, Anne se na svjetskoj premijeri filma "Ulovi Smarta" pojavila u seksi, ali suptilnoj koktel haljini Billa Blassa, američkog dizajnera koji je radio i za Jackie Kennedy, i kao da je rekla 'ja nemam ništa s tim kriminalcem, ja sam dio američke elite'.

6. Eva Longoria (2011.): Slobodna sam i seksi!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Drska, dramatična i profinjena u jednom. Upravo je takva bila haljina Zaca Posena u kojoj je Eva Longorija plijenila poglede na dodjeli Zlatnih globusa na kojoj se pojavila kao slobodna žena nakon teškog razvoda od NBA igrača Tonyja Parkera.

7. Kim Kardashian (2011.): Zbogom zauvijek, Kris!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nove šiške i nova pripijena Gucci haljina bili su idealan odabir za novogodišnji partyju u Las Vegasu te posljednji pozdrav braku s Krisom Humphriesom.

8. Gwyneth Paltrow  (2014.): Razlaz me nije uništio, dapače

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Neposredno nakon prekida s glazbenikom Chrisom Martinom iz benda Coldplay Gwyneth se pojavila na premijeri filma "Kuća u prirodi" svoje mame Blythe Danner u haljini Monique Lhullier koja je zapravo decentna, ali i posve razotkriva savršeno tijelo žene koja manijakalno vježba i taj je razlaz neće uništiti ni mentalno ni fizički

9. Gigi Hadid (2015.): Haljina za susret s bivšim

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Gigi Hadid je 2015. stigla na dodjelu nagrada American Music Awards. Znala je da će tu naletjeti na bivšeg, pjevača Joea Jonasa, pa je odjenula haljinu Baoa Trenchija koja je puno više otkrila nego pokrila

10. Taylor Swift (2016.): Haljina za čak dva prekida

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

U prozirnoj haljini Juliena Macdonaldsa u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada Country Music Awards u Nashvilleu, Taylor se konačno oporavila od dva teška prekida te godine, s glazbenikom i producentom Calvinom Harrisom i britanskom glumačkom zvijezdom u usponu Tomom Hiddlestonom.

11. Irina Shayk (2019.): Nije haljina nego ubojito rublje

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara

Irina je manekenka i njezin Instagram prepun je seksi fotografija u donjem rublju i najljepšoj odjeći svijeta. Zato se nije odlučila za osvetničku haljinu nego 'običnu fotografiju iz života'. Nakon prekida s Braleyem Cooperom, što su mediji povezali s baladom koju je otpjevao na Oscarima sa svojom glumicom i zvijezdom Lady Gagom, Irina je otputovala na Island i slikala se u prirodi, pokraj vodopada, u crnom kupaćem kostimu koji otkriva savršenu stražnjicu. Komentari su bili veoma slični jednom od prvih 'Bradley sad negdje plače'...

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelena23456

    Ako trebate pomoć liječnika uroka ili nekoga tko vam može pomoći u vezi s brakom ili problemom u poslu, obratite se liječniku. alaba, kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte (dralaba3000@gmail.com) ili ga dodajte u WhatsApp +2349071995123 i razgovarajte s njim ... prikaži još!
  • Jelena23456

    Ako trebate pomoć kotača, doktore. alaba, kontaktirajte ga na ovu adresu e-pošte (dralaba3000@gmail.com) ili ga dodajte u WhatsApp +2349071995123 i razgovarajte s njim o svom problemu. Dobar je čovjek i uvijek ću mu biti zahvalan.