Love&Sex

Evo kako se koji horoskopski znak bori s prekidom veze. Jedan od njih sprema paklenu osvetu...

• Prekid veze nekima prođe s lakoćom, a na nekima pak dugotrajno ostavlja posljedice 

• Međutim, prekid je za svakoga teško iskustvo – i svatko se zapravo drugačije nosi s njim

• Pogledaj kako se osobe rođene u tvom horoskopskom znaku nose s prekidom ljubavne veze 

Neke jedu tone čokolade, druge plaču, treće su bijesne, a neke pak ignoriraju sve i sva i ponašaju se kao da baš ništa nije dogodilo. Zapravo, svatko od nas drugačije doživljava i proživljava prekid – a puno toga ovisi o tome kakvog je tko karaktera. A odavno je poznato da datum rođenja, odnosno horoskopski znak, itekako djeluje na osobnost, odnosno karakter osobe. Stoga donosimo kako koji horoskopski znak reagira na nemili prekid ljubavne veze… 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka najčešće postaju slavne i to je znanstveno potvrđeno Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna prekid prvenstveno čini bijesnima. Međutim, ne pokazuješ svoje osjećaje, nego smišljaš osvetničke planove kako bi zapaprila svom bivšem. Do emocionalne rupe dolazi tek puno kasnije – zbog toga ti treba jako puno vremena da preboliš prekid. Pokušaj svoju gorčinu ostaviti po strani te se koncentriraj na to da središ svoje osjećaje. To je najbolji put da ponovno postaneš sretna. 

Bik 

Ti spadaš među one koje su još kao dijete znale kako će im izgledati vjenčanje jednoga dana. Sretna veza je za tebe poput dvorca iz bajke pa kad dođe do prekida – sruši ti se cijeli svijet. Međutim ipak relativno brzo preboliš bivšega, ali treba ti puno vremena da se navikneš da si opet sama. Tek kad budeš u novoj vezi možeš do kraja zaboraviti prekid. 

via GIPHY

Blizanci 

Nakon prekida puno razmišljaš o tome „zašto“. Razbijaš si glavu razmišljajući o tome zašto je došlo do prekida, koji su razlozi i tko je zapravo kriv. Zbog toga se nikako ne možeš pomiriti s prekidom. Kako bi preboljela taj nemili događaj, trebaš razmisliti o tome koje sve prednosti ima prekid. Brzo ćeš primijetiti da si pronašla svoj unutarnji mir. 

Možda vas zanima Koja je tvoja potencijalna ovisnost? Evo što ti horoskop predviđa... Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Ti spadaš među osobe koje jure iz jedne veze u drugu. Prije nego što započneš s nekim vezu, budi sigurna da veza ima dugotrajan potencijal. Kad dođe do krize, pokušavaš sve kako bi spasila vezu. Tek kad imaš osjećaj da ništa više ne pomaže, rastanete se. Pošto si se duže vrijeme već bavila tom mišlju, prilično si objektivna i brzo preboliš prekid. Tvoja velika prednost: tako uspijevaš totalno raskrstiti sa starim stvarima te se neopterećeno upuštaš u nove. 

Lav 

Ti si superromantična i dugo zadržavaš misao o sretnoj vezi – čak i ako potajno znaš da je osuđena na prekid. Ako dođe do prekida, padaš u duboki ponor te ne znaš što bi dalje. Tada bi se trebala osloniti na svoju kreativnu žicu – ništa ti neće toliko dobro skrenuti misli od neke aktivnosti koja ti pričinjava zadovoljstvo. Potraži neki projekt koji će te „zaposliti“ neko vrijeme - imat ćeš zadatak koji te veseli i moći ćeš u miru preboljeti prekid. 

via GIPHY

Djevica 

Nakon prekida se boriš sa tisuću pitanja. Kako je došlo do toga? Kada je počela pucati veza? Možda smo mogli nešto drugačije napraviti? za sve treba postojati smisao – a ako ga ne vidiš, stalno ćeš si razbijati glavu s tim. Zbog toga ti je strašno važno da nakon prekida „raščistiš“ s partnerom - tako da popričaš s njim o svemu te nađeš odgovore na sva pitanja koja bi te inače mogla još godinama mučiti. 

Možda vas zanima Astrolozi tvrde: Ovih 6 horoskopskih znakova najviše si razbijaju glavu svime i svačime Rubrika Life&style Life&style

Vaga 

Doduše, nakon svake veze imaš potrebu sakriti se ispod pokrivača i čekati da bol prođe sam od sebe, ali zapravo trebaš napraviti upravo suprotno. Iziđi iz kuće, izlazi s prijateljima, radi stvari koje te vesele. To je najbolji lijek te najbolji put da sretneš novu ljubav – za čime najviše čezneš nakon prekida. 

Škorpion 

Tebi prekid prilično lako pada, međutim, često se dogodi da tek nakon prekida shvatiš što si sve voljela na svom partneru. To će izazvati kaotične osjećaje te stalnu borbu sa samom sobom. Prekidi i ponovno mirenje s partnerom nisu ti nepoznanica, ali s time nisi doista sretna. Umjesto da padneš u emocionalni ponor, često se osvećuješ tako da zabriješ s nekim na jednu noć. Nakon prekida si radije uzmi stanku kako bi se pomirila s vlastitim osjećajima. 

via GIPHY

Strijelac 

Uvijek vjeruješ u dobro, zbog čega je prekid za tebe često poput groma iz vedrog neba. Zato nemaš vremena mentalno se pripremiti pa ti treba više vremena da ga preboliš. U tom teškom razdoblju najbolje će ti pomoći stručne knjige, članci ili čak razgovor sa stručnom osobom. Nakon prekida počni odmah razmišljati kako se odjednom osjećaš oslobođeno - to također pomaže. 

Jarac 

Treba ti partner koji ulaže jednako puno rada i truda u vezu poput tebe. Ako to nije slučaj, onda je veza osuđena na propast. Pri tome djeluješ vrlo praktično te pokušavaš izliječiti bol – često usmjeravaš svoje misli i djelovanje na nešto drugo, nešto što te nimalo ne podsjeća na prijašnju vezu. To je dobra metoda, ali vremenom moraš pronaći mir i uzeti si vremena za sebe – kako bi u potpunosti preboljela prekid. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi se zaljubljuju u štrebere. Skoro uvijek! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak 

Obično se ničega ne bojiš niti te može izbaciti iz takta – međutim prekid te doista može totalno smesti. Odjednom tvoja neopterećenost – koju inače reflektiraš prema van – nestane te nastaje veliki nemir. Nakon prekida se u tebi budi buntovnik koji se brine za to da se ne možeš smiriti te da na svakom tulumu ostaneš posljednja. Nemoj besmisleno trošiti svoju energiju nego je koristi proaktivno. Svoje talente iskoristi za učenje nekog novog sporta ili za neki kreativni projekt. 

via GIPHY

Ribe 

Premda spadaš među najsenzibilnije znakove zodijaka i bolje možeš preboljeti prekid od drugih. To je zbog toga jer možeš puno toga podnijeti te kontrolirati svoje ponašanje. Zbog toga ti je lakše progutati ljubavnu bol. Pomaže ti još nešto: sreća drugih ljudi. Društveno se angažiraj te pomaži ljudima iz svoje okoline. 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0