Life&style

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka najčešće postaju slavne i to je znanstveno potvrđeno

  • Možemo li odmah nakon rođenja znati je li netko predodređen da bude poznat i slavan?
  • Ako ćemo vjerovati istraživanju Sveučilišta Connecticut, to bi se možda moglo naslutiti
  • U istraživanju je otkriveno da većina poznatih svjetskih celeba neobično često imaju jednake horoskopske znakove 

U istraživanju Sveučilišta Connecticut znanstvenici su analizirali podatke od 300 poznatih osoba – među kojima su bili znanstvenici, umjetnici, estradnjaci, sportaši i književnici. Otkrili su nešto vrlo zanimljivo – naime, analiza je pokazala da su uspješni i poznati ljudi rođeni najčešće između prosinca i ožujka. Točnije - ovnovi, ribe, strijelci i vodenjaci su znakovi zodijaka koji najviše obećavaju slavu.

Ovan 

Osobe rođene u znaku ovna doista žrtvuju sve za svoj uspjeh te zbog toga često postanu poznate face. Njihova snaga volje i ambicioznost su konstantno na zavidno visokoj razini. Nikada se ne predaju! S takvim stavom bacaju svoju konkurenciju u sjenu. 

Ribe 

Ribe su pravi kreativni genijalci i često na polju umjetnosti postižu velike stvari. Imaju sposobnost inspirirati druge te ih uvesti u svoj vlastiti čaroban svijet. Zbog toga su osobe rođene u znaku ribe često pisci, slikari, koreografi i skladatelji. 

Možda vas zanima Čestitke! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka dobit će ovoga ljeta bračnu ponudu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca također imaju zvjezdani potencijal. Dakle, nije ni čudo da se često pojavljuju na crvenom tepihu. Strijelci znaju kako sklapati kontakte te vjeruju svojim snovima – a to je savršena mješavina za postizanje uspjeha. 

Vodenjak 

Jednako kao i ribe, osobe rođene u znaku vodenjaka vrlo su kreativne te su svim srcem u tome. Svejedno je bave li se glumom i stoje na pozornici ili su iza kamere kao režiseri. Vodenjaci imaju velike vizije – koje pretoče u stvarnost. 

Možda vas zanima Strastvena i vrijedna, brižna majka i vatrena ljubavnica: zašto su horoskopske lavice tako veličanstvene? Rubrika Life&style Life&style

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0