Love&Sex

Čestitke! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka dobit će ovoga ljeta bračnu ponudu

  • Ako si rođena u jedna od ova tri znaka, ovog ljeta bi zaručnički prsten mogao zasjati na tvom prstu 
  • Ima li boljeg godišnjeg doba od ljeta za romantičnu prosidbu (uz more, čašu vina, laganu večeru uz svijeće, topli povjetarac…)? 

Nakon dugotrajnog i dosadnog kišnog razdoblja napokon je došlo lijepo vrijeme – a s njime i ljetni osjećaji koji bude sreću u nama. Osim toga, pred mnogima je ljetni odmor – a mnogi muškarci će ga iskoristiti kako bi zaprosili djevojku svojih snova. Žene rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najviše šansi ovoga ljeta čuti pitanje svih pitanja… 

Djevica 

Rijetko koju djevicu će iznenaditi bračna ponuda. I to ne zato jer si slučajno vidjela prsten koji je dragi pokušao sakriti od tebe, nego zato jer si mjesecima prije proanalizirala vezu kako bi otkrila koliko je ozbiljna i kakve namjere ima tvoj dragi. Ako smatraš da si spremna (npr. manikura je napravljena kako bi prsten još ljepše sjajio), možeš se u potpunosti opustiti. To će iskoristiti tvoj dragi – i kleknuti. Najvjerojatnije će se dogoditi u kasno ljeto – možda čak i za tvoj rođendan. 

Možda vas zanima Da, ove zaruke su stvarne i dogodile su se u Hrvatskoj Rubrika Life&style Life&style

Bik 

Ljeto će ti dati dodatnu porciju energije koju ćeš prvenstveno uložiti u vezu. Potrudit ćeš se da sve bude u najboljem redu, iskušat ćeš nešto novo te ćeš preplaviti svog muškarca svježom ljubavi. To će djelovati na njega tako da će dobiti potrebu da te učini svojom zakonitom suprugom. Planirali ste otići na more? Vjerojatno će te tamo zaprositi. 

Lav 

Pripremi se na to da će se krajem srpnja dogoditi nešto veliko. Naime, oko 31. srpnja sunce, mjesec, planet ljubavi Venera te Mars su u znaku lava. Ta kombinacija nudi veliki potencijal da se nešto pozitivno dogodi u ljubavnom životu. Moglo bi se dogoditi da te iznenada zaprosi…

Možda vas zanima Pitali smo žene bi li tetovirale vjenčano prstenje, zanimljivo što su nam rekle Rubrika Život Život
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0