Love&Sex

Prosio ju je 3 godine, no morala je odgonetnuti šifru...

Mislila je da joj ljubavnim pismima dečko samo izražava emocije, a zapravo ju je cijelo vrijeme prosio...

Timothy Chee (25) znao je da želi oženiti svoju sadašnju suprugu Candice Catherine već tjedan dana nakon što su počeli dejtati. Već drugog tjedna njihove ljubavi, Timothy joj je poslao ljubavno pismo koje je počelo sa velikim početnim slovom "W". Candice su trebale tri godine i još 13 pisama da shvati kako je Timothee zapravo prvim slovom svakog pisma (a bio je to velik, istaknut i lijepo ispisan znak, nije da je baš bio skriven) slovkao “W-I-L-L Y-O-U M-A-R-R-Y M-E", odnosno hoćeš li se udati za mene?

Možda vas zanima Kako slatko: Za ovaj je brak zaslužna je pogrešno poslana WhatsApp poruka Rubrika Stars Stars

“Tim i ja nismo živjeli daleko jedan do drugoga, ali slali smo si pisma jer nam se sviđala ideja izjavljivanja ljubavi preko papira kako bismo danas-sutra imali žive uspomene naše ljubavi", rekla je Candice. "Mene je jako teško iznenaditi pa me ovo totalno šokiralo i ostavilo bez riječi!"

 | Autor: ANN MARIE YUEN PHOTOGRAPHY ANN MARIE YUEN PHOTOGRAPHY

Sama prosidba je bila savršena, rekla je presretna Candice:

Probudila sam se 16. prosinca 2015., a pored mene se nalazilo pismo u kojem je pisalo da se trebam odjenuti i izaći kad budem spremna. Čim sam otvorila vrata, svugdje oko sebe sam vidjela latice ruža i svijeće - srce mi je tuklo kao ludo i znala sam što se sprema. Posjeo me u dnevnu sobu sa svim pismima koje mi je godinama slao. Pročitali smo ih zajedno na glas i proživjeli sve uspomene i sjećanja tijekom godina provedenih zajedno. Nakon što smo ih pročitali, pažljivo ih je posložio me i tražio da pogledam koje pitanje ona tvore...

 | Autor: ANN MARIE YUEN PHOTOGRAPHY ANN MARIE YUEN PHOTOGRAPHY

Ovo dvoje presretnih ljudi bili su "dobri prijatelji" godinama prije nego što su započeli vezu, ali čak i tada Candice je rekla kako je oduvijek za njega mislila da je "iskren, pažljiv i romantičan dečko".

Ok, gdje je naš princ? Gdje?

Photo: ANN MARIE YUEN PHOTOGRAPHY

Komentari 0